Nie mam możliwości.
Poza tym? Kupować kiełbasę wyborczą? To jakaś nowa toruńska tradycja?
a co z kartkami preferowanymi i
W ogóle do Orlenu nie zaglądam, ani do Stara w Niemczech, bo to też Orlen.
To nie wiesz? Benzyna na stacjach Orlen staniała o kilkadziesiąt groszy przed wyborami, mimo, że ropa na świcie drożeje! Cud? Nie idą wybory!
Ja, jak zaglądam, to tylko na siku albo kupę
Ja tam mam z makdonaldem …
Aktualnie rozwiązałam pare problemow. Jak udowodnić, ze wielbłądem nie jestem?
W Polsce sie nie da, bo trzeba mieć kod z paragonu
Kolego z tymi maccostam to walczyću9 nie próbuje.
Da sie.
Takiego balaganu jakim jest “cyfryzaja a al polaca” to w biały dzień po nocy szukac
Nie. Awaria dystrybutora była
Nie pamietam abym tam kiedyś był,w ciagu ostatniej dekady.
Polskie kiełbasy z najlepszych w świecie,zeszly do poziomu"proponowanego" przez ue i nie ma dla mnie już niemal żadnego znaczenia, gdzie je kupuje.
Mam tylko takie marzenie aby trafiła mi się kiedyś,gdzies, taka salami jak w dzieciństwie…I podobnie kiełbasa polska…
Nie zwykłem kupować jedzenia na stacjach, ale bak do pełna zatankowałem. Wszak jeszcze tylko 2 tygodnie taniej
Mam jeszcze bardziej nieciekawą wiadomość.
Po tę kiełbasę wyborczą w postaci paliwa przyjeżdżają Niemcy i Słowacy. Tankują do pełna baki i do kanistrów dodatkowo i odjeżdżają. A kto za to wszystko zapłaci? Jasne, że my, ale po wyborach.
Orlen pod wzgledem dozywiania i dopijamia społeczeństwa przebija Żabka. Ale ponoc jest to gatunek wymierajacy w kazdym razie rechotka?w srodziemiomorzu moze zostac maskotka domową. Gatunek wymarly.Przywrócenie jej do srodowiska? Podobnie jak ważek i
i znalezienie metody, zeby ton azotoksu i hektolitrów czegos tam nie musiec mieć?
Ekonomia.
To co wyprawia PiS jest kombinacją, jak przedluzyc agonie
Populizm ma to do siebie
Efektem wykupywania paliwa sa braki benzyny na stacjach Orlenu. Wszystko wskazuje na to, że Obajtek chce utrudnić Polakom dojazd na niedzielny Marsz Miliona Serc. A stacje na których nie ma paliwa dostały taką oto instrukcję:
Już tylko za to będzie siedział.
Kolego, czesc tych ludzi, ktorych chca pozbawić możliwości? To sa ososoniki z doswiadczeniem w walce podjazdowek, a niejedeno wychowalo sie w uczciwosci wymagajacej uczciwosci. Żegota nie wziela sie z powietrrza.
Nie tankuję na orlenie bo nie jest po drodze. Ile paliwa trzeba by spalic by do orlenu dojechac.Taknkujemy na F1 lub Shelu. Ceny, zwlaszcza na tym 1, takie same jak na orlenie, lu bqrdzo zblizone, a bez tego szalenstwa.