Czy marszałek Czarzasty mógł to powiedzieć inaczej?

tak by nie było wojny dyplomatycznej z USA?

Optymistą. Trump toleruje tylko TAK i miliardów zaliczkę.

Wrzucili Włodka na minę :> ,Cokolwiek mógłby zrobić byłoby źle ( dla niego,partii )
Nie wiem czy w tym wszystkim nie ma drugiego dna. Nieprzewidywalny prezydent może np w jeden dzień wycofać swoje wojsko z terenu RP .Putin się ucieszy ,zmięknie w negocjacjach w sprawie wojny w Ukrainie ,kto na tym zyska ? Tramp

Tak, mógł.

Trump tez mógł powiedzieć inaczej wiele rzeczy, np. o zaangażowaniu polskich żołnierzy w Afganistanie po stronie USA.
Jesli chodzi o klasę polityczną i dyplomatyczną, to przepaść miedzy Czarzastym a Trumpem jest bezdenna.

Ale wszystko dobiła Żukowska.

A co ona znowu?

Zem sie zmeczyla, ze daj mi nogie, bo moimi nie nie mogie ruszac a @Devil jeszcze denerwuje :thinking:

zaognia. Jej wypowiedź “ Dojedziemy was”

Niby kogo chce dojechać?

Inaczej mógł, ale powiedział bardzo dobrze. Nie musimy klęczeć przed Trumpem tak jak chce kaczler, alfons i ich banda.

W swietle tego co się wyrabia?

To ciężko.ignorowac sie nie da, a reagować? Dolewanie benzyny do ognia.

Kurcze, kiepsko to wygląda. Rosja tylko zaciera rączki teraz, jakby to najlepiej to wykorzystać przeciwko nam.

Oczywiście, że mógł. Ale, ku mojemu pozytywnemu zdumieniu nie bawił się w polityczną poprawność. O ile mi wiadomo, czas kiedy ambasador innego kraju nakazywał co ma robić Polska i Polacy minął w 1989 roku. Brawo Czarzasty!