Czy moje pomysły nie są genialne, gdy proponuję niezbyt szybki

Yyyy.. po co ? :upside_down_face:

1 polubienie

Po to, aby klimat był cieplejszy, a Polska była atrakcyjniejsza turystycznie i uzdrowiskowo.

1 polubienie

U ciebie żadne leczenie juz nie pomoże

1 polubienie

Moje stare buty są mądrzejsze od ciebie..

1 polubienie

Jeszcze można spotkać jędzę podobną do..(dopowiedz sobie..)

Ja meiga dyplomowana…

Bez sensu.. może od razu wrzątek, co by przy okazji herbatę i kawę na plaży se zrobić :zany_face:

1 polubienie

To na Islandii. Bo nawet nasz genialny zielony kolega nie ma pomysłu jak jakis wulkan nad Bałtyk przenieść?

1 polubienie

Genialne, rok temu ponownie nabawiłem się Bałtyko wstrętu, kiedy po zmuszaniu się, żeby z 15 minut wytrzymać w wodzie, już drugi raz do niej nie wszedłem, a był to początek lipca.
Niech Bałtyk stanie się tak ciepły jak nad morzem we Włoszech, a tam, niech spróbują naszej lodowatości bałtyckiej…
Jakaś sprawiedliwość się należy.
Podobnie jest we Francji, na północy i zimniej i pochmurniej, a na południu i słońce i naturalnie goręcej, niech to ktoś zamiesza i stwierdzi, że ludziom należą się równiejsze warunki życia.

2 polubienia

Tak sobie myślę, jak by można to zrobić, może bliżej naszych wybrzeży pociągnąć jakieś rurociągi z jakimś gorącym przepływającym w nich towarem…
Fantazje, nawet skala morza jest zbyt wielka.
Jedyne na co możemy liczyć, to na kontynuację zmian klimatycznych, wynikających zapewne ze zmian ubiegunowienia ziemi, i w ten sposób naturalnie ocieplić nasze wybrzeża i wynikający z nich nieharmonijny, niestety, kapitalizm… Swoją drogą, zadane pytanie, trochę nie pasuje do zielonego kolegi, który wszystko, ale nie kapitalizm toleruje.
Ciekawe, skąd ta chwila nieuwagi w tych sprawach się wzięła.

1 polubienie

W predyspozycjach zielonego kolegi jest znać się na najważniejszych zagadnieniach. A w nich nietrudno zrozumieć, że kapitalizm to ustrój błędny, gdyż nie istnieje zysk w ekonomii, na który liczą naiwni inwestorzy, w której poprawnie powinno się wymieniać wartość za taką samą wartość (najlepiej mierzoną czasem zawartej w niej pracy), a nie z jakimś wydumanym, bezmyślnym, nie istniejącym w poprawnej ekonomii zyskiem.

Czy nie przyjemniej jest pływać ludziom w ciepłej wodzie, a nie w zimnej? Stąd polecam ludziom moje pomysły. Oczywiście będą one nie do zrealizowania, jeśli ludzie będą mordować ewidentnie myślące, odczuwające, mądrzejsze od ludzi stworzenia.

1 polubienie

Jak Baltyk bedzie cieplejszy to o kapieli zapmnij, chyba, ze lubiszdie taplac się w bajorku wypelnionym sinicami?

1 polubienie

Twój idol preferuje kapiel w przrebli

Też potrafię kąpać się w przeręblach, ale przyjemniej jest mi pływać w nie za zimnej wodzie.