Czy może być tak, że dzieciom (i harmonijnym stworzeniom) są podsyłane

poprzez sny, możliwości podróży do Wszechświatów Równoległych, czego nie są w stanie realizować dorośli i uczeni przy pomocy ich nauki i techniki, ponieważ są zbyt ograniczeni w ludzkim Wszechświecie, i wobec czego dorośli, nauczyciele i uczeni wiedzą nieporównanie mniej od dzieci i stworzeń?

Miewacie niezwykłe sny o podróżach do Wszechświatów Równoległych? Ja np. takie miewam, a nawet na jawie widuję rzeczy nie tylko z tego ludzkiego Wszechświata.

Zabraklo substancji psychoaktywnych na stare lata?
Kolego, zmysly i sen będący pdpoczynkiem wojownika sa niezbedne. A śnisz kolorowo?

Bez kolorów nie miałyby smaku…

A wiesz, ze kolorowe sny maja ludzie ze skłonnościami do paranoi?

A wiesz, że takie opinie wygłaszają ludzie bezmyślni i stuknięci?

1 polubienie

Witam w klubie :joy_cat::joy_cat::joy_cat::joy_cat:

Pytasz czy może być tak, że możliwości są podsyłane poprzez sny…
A kto niby miałby te możliwości podsyłać?
Odpowiedź, że jacyś “oni” nie satysfakcjonuje mnie.
Kto?
– Kosmici?
– Ludzie. którzy posiedli umiejętność manipulacji ludzkimi umysłami?
– Czarodzieje i wróżki?
– Jacyś inni mieszkańcy naszej planety, o których nie wiemy?

Jasne że tak. Właśnie wysłalam moje pacholęta w kosmos. :person_shrugging:

1 polubienie

Nieharmonijne, patologiczne mikroby ludzkie, nie powinny oczekiwać ekstra nagród za nieharmonijne, patologiczne postępowanie. Najpierw powinny się się nauczyć harmonijnego postępowania w świecie HARMONII.

Kwestie ilości oraz jakości towaru.

i ceny…

Jeszcze troche to kolega przejdzie na stronę teoretyków starożytnych kosmitów czyli Anunnaki na czasie :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
Akurat tej teorii nie wykluczam :smiling_face_with_three_hearts:

Nie wiem, ale chętnie wezmę namiary na Twojego dilera. Nawet dzieci takich wrażeń nie dostarczają…

3 polubienia

Nie korzystam z dilerów. Wystarczy mieć dobrze ułożony światopogląd.Mój światopogląd jest prosty i harmonijny, wywyższa harmonię Przyrody, a ludzką, nieharmonijną cywilizację uważa za patologię. Odległości tylko w naszej galaktyce są tak ogromne w stosunku do ludzkich możliwości naukowych i technicznych (nie licząc podróży poza ciałem)i, że nie warto nawet myśleć o próbach ich przebywania. Nieporównanie mądrzej i atrakcyjniej jest cieszyć się harmonijnym życiem, i możliwościami, jakie ono przynosi. Ludzka cywilizacja to bezmyślne ogłupianie i marnowanie życia.

1 polubienie