poprzez sny, możliwości podróży do Wszechświatów Równoległych, czego nie są w stanie realizować dorośli i uczeni przy pomocy ich nauki i techniki, ponieważ są zbyt ograniczeni w ludzkim Wszechświecie, i wobec czego dorośli, nauczyciele i uczeni wiedzą nieporównanie mniej od dzieci i stworzeń?
Miewacie niezwykłe sny o podróżach do Wszechświatów Równoległych? Ja np. takie miewam, a nawet na jawie widuję rzeczy nie tylko z tego ludzkiego Wszechświata.
Pytasz czy może być tak, że możliwości są podsyłane poprzez sny…
A kto niby miałby te możliwości podsyłać?
Odpowiedź, że jacyś “oni” nie satysfakcjonuje mnie.
Kto?
– Kosmici?
– Ludzie. którzy posiedli umiejętność manipulacji ludzkimi umysłami?
– Czarodzieje i wróżki?
– Jacyś inni mieszkańcy naszej planety, o których nie wiemy?
Nieharmonijne, patologiczne mikroby ludzkie, nie powinny oczekiwać ekstra nagród za nieharmonijne, patologiczne postępowanie. Najpierw powinny się się nauczyć harmonijnego postępowania w świecie HARMONII.
Nie korzystam z dilerów. Wystarczy mieć dobrze ułożony światopogląd.Mój światopogląd jest prosty i harmonijny, wywyższa harmonię Przyrody, a ludzką, nieharmonijną cywilizację uważa za patologię. Odległości tylko w naszej galaktyce są tak ogromne w stosunku do ludzkich możliwości naukowych i technicznych (nie licząc podróży poza ciałem)i, że nie warto nawet myśleć o próbach ich przebywania. Nieporównanie mądrzej i atrakcyjniej jest cieszyć się harmonijnym życiem, i możliwościami, jakie ono przynosi. Ludzka cywilizacja to bezmyślne ogłupianie i marnowanie życia.