Reszta w komentarzu…
Kolejna niepotrzebna spina i prowokacja. Obie strony tylko na to czekają.
Każda okazja dobra by narobić smrodu. Rocznice i święta schodzą na dalszy plan. Smutne. No ale trzeba się wyżyć. Następna taka okazja dopiero 11 listopada. No chyba że 15 sierpnia cos sie odjaniepawli.
Nie każdy. Z tego co mi się kołacze po głowie, nowe przepisy dopuszczają marsze spontaniczne. Ale, nadal władze mogą je rozwiązać uznając że zagrażają bezpieczeństwu.
Faszystów się głaszcze po głowie póki co… a władze udają że są ślepe i nie widzą nielegalnych symboli, okrzyków oraz zachowań. Hodują bestię która ich pożre.
A policji każą nie widzieć na monitoringu tych którzy kopią. Tęcza jest bardziej widoczna od krwi.
W zeszłym roku byłem na meczu z siostrzeńcem. Dzień wcześniej była manifestacja LGBT. Pół meczu kibole krzyczeli hasła homofobiczne i rozwijali takie transparenty. Nawet 7 letnie dziecko zauważyło że to nie jest kibicowanie… ale nikt inny nie zareagował. Żadna służba porządkowa.
To zaczyna być normalne. W końcu o wartości trzeba walczyć.
Zareagowaliby dopiero jakby zaczęli się bić.
No wiec wlasnie…
Taaaa, tylko ja wczoraj z Centrum w koncu wracalam taksowka…
My chyba naprawde czekamy na jaas wojne…inaczej nudno
To wlasnie mialem napisac,ze chyba coniektory teskno za wojna.
No i bardzo dobrze że usunęła ich policja… Jak można nazwać takich ludzi… Którzy nawet w taki dzień chcą wojny… chcą popsuć marsz tysiącom ludzi którzy chcieli uczcić ta rocznicę… A tu się pisze nie o lewakach którzy chcieli przeszkadzać tylko znowu coś o "faszystach " LOL świat upada i polskość… Nie rozumiem w ogóle zresztą pytania jak większości użytkownika elsie… wstawia link do artykułu o zadymiarzach z obywatele RP a i tak źli są jacyś “faszysci”
Niestety…
Bo niestety sa. To te “tysiace” jak ich nazywasz dazyli do zadymy. Przeczy
tales drugi artykul? Pomysl…
Co za brednie… przecież to wyborcza. Nie napisze wyborcza ze Obywatele RP robili prowokacje jak na każdym marszu także w święta państwowe… Nie napisali nawet ze to byli obywatele RP ale pranie mozgu
Biedne faszysty… stale ich ktoś prowokuje w tym kraju
Normalnie by chodzili do pracy a później sport uprawiali…
a propos sportu: Dlaczego oni te obce sporty uprawiają? Każdy ma kij do baseballa… a u nas żadnych rozgrywek. A przecież polska wersja baseballa się nazywała “palant”… to chyba bardziej polski sport powinni promować?
Tak, powinni miec zgode, ale mozna sie odwolac do pissadu.
Ale co tam, okazja do treningu narybku byla, a i kwiatki pod pomnikiem Lecha tez sie zlozylo…
Takich ludzi mozna nazwac spokojnymi przechodniami, moze niektorzy zmeczeni z braku lawek usiedli na chodniku. Poczytaj o Ghandim.
Boże co za popis lewackiej nienawiści wyżej… Nie ma co odpisywać nawet… Mózg wyprany pewnie całkiem.
No nie wiem. Ważne że chcieli zakłócić marsz i jak zwykle jeżeli były by zamieszki to nie przez tych niewidzialnych faszystow tylko przez lewackich prowokatorow