Co za bzdura…
Wycielas z kontekstu
To akurat są nonsensy. Z mojej wiedzy wynika, że nie można dziecka wychować na geja, jeśli ono samo takich skłonności nie przejawia.
Dac to może by się dało tylko po co
Tu nie chodzi o wychowanie dziecka na geja. To nie jest problem. Niedługo będzie okazja, to poruszymy problem przy piwie…
Oj do tego to i piwa nie trzeba
Dzieci szukaja wzorca i to skutecznego
Wiem, że nie.
Oczywiście, że TAK.
Zapewnia to KonstytucJA zapisem w Rozdziale II Art.32
Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.
2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.
Adopcja, to nie wzięcie sobie lalki z regału sklepu z zabawkami. Poprzedzona jest skrupulatną i długotrwałą procedurą weryfikacyjną. Do organów weryfikacyjnych należy orzecznictwo, czy dana para spełnia wymogi określone w przepisach adopcyjnych.
Sfinalizowanie adopcji, a prawo do adopcji, to dwie różne rzeczy. Prawo, wg Konstytucji ma każdy, nie każdy jednak do tego się nadaje.
Z tym ze zmusza sie do zrobienia dziecka
Jak slusznie zauważyłeś prawo ma kazdy
Z tym, ze prawo wyboru i antykoncepcji tez istnieje
aborcja jest dzialaniem skrajnyn
Nie wycięłam z kontekstu… To cała twoja odpowiedź.
Zmusić parę bi do własnego potomstwa z natury skazane jest na niepowodzenie. Choć cuda się zdarzają, bo przecież wiadomo, że Szurkowski był cudownym dzieckiem dwóch pedałów.
Moze nie bi a homo?
Bi się rozmnazaja radosnie
Oczywiście że nie można. Ja tylko podałam najczęściej podawane argumenty przeciwników.
A co ja napisałem?
Cholera, nawet w tej materii brak mi doświadczenia.
Nie przejmuj sie
Zaplec wlosy w warkoczyki i masz gwarancje, ze w mojej wiosce zwanej kurortem by bedziesz pożądany
A nie wystarczy piesek?
Prawo? Powinny mieć takie prawo. Ale czy powinny mieć taką możliwość?
Ja mam prawo wybudować sobie pałac.
Ale czy mam taką możliwość?
Mozesz domek z kart zbudowac. O ile masz karty. Posiadanie kart zabronione nie jest.
No to może inaczej. Mam prawo zatrudnić 7 osób. Albo i siedemnaście.
Tylko skąd wziąć na wypłaty?