Czy planujecie zapisać się do PIS albo kleru?

Bo ja chyba tak. Bo w sumie ludzie są dobrzy i pomagają PISowcom i innym Rydzykom. A to jakiś bezdomny da dwa samochody i umrze, a to jakiś żołnierz AK da PISowcowi kamienicę i też ze światem się pożegna…

kam

3 polubienia

ZaPiSz się do PiS

.nie zapomnij podPiSać.

3 polubienia

Ale jakiś kombatant albo bezdomny da mi kamienicę? A, nawet willa w Wilanowie byłaby ok…

2 polubienia

Chciałem się zaPiSać ale nie nie przyjęli. Bo jak się zgłosiłem do lokalnego komitetu, to z uwagi na mój podeszły wiek zapytali czy nie byłem w jakiejś bandzie.
Ja im odpowiedziałem, że nie, dopiero ta będzie pierwsza.

5 polubień

Rozumiem Cie bardzo dobrze: juz moze czlekowi odwalic… :grin:

Na burdel w sam raz. A weteran pewnie zmarł prawda?

2 polubienia

Tak,planuje wstapic do klasztoru.
Zenskiego))
Tylko mam waypliwosfi,czy wydole)))

2 polubienia

Ja chętnie do kleru. A bo to się człowiek nie narobi, nie musi się szarpać z rodziną, płacić czynszu, gosposia na plebani poda obiad, a jak się ma problem z okiełznaniem fizyczności, to zawsze można skorzystać z usług profesjonalistek… Tylko w moim wieku już raczej nie przyjmują. Poza tym społeczeństwo już chyba bardziej krytycznie na kler spogląda.

Jula kiedys mi proponowala klasztor koedukacyjny… :sweat_smile:

1 polubienie

To jest dobry pomysl,jeszcze,zeby byla przynaleznosc,dochodzaca)))

1 polubienie

Przeciez w spadku dostal…
Prawnik z Krakowa w przeciwieństwie do szewca Dratewki bez butów nie chodzi.

2 polubienia

O, super by bylo! :grin:

1 polubienie

Dla kasy idzie się do PO. Tam pływają w luksusie i jedzą osmiorniczki za NASZE pieniądze, a po wygranych wyborach Tusk mówi " teraz paliwo to może być i po 7 złotych".
Do władzy nie idzie się dla pieniędzy i dopóki opozycja tego nie zrozumie, dopóty będzie grzała ławkę rezerwowych :rofl:

Ale niestety wszyscy do forsy ciagna. PS teraz osmiorniczki sa calkiem niedrogie…

1 polubienie

Nie cytuj klasyka bez podania źródła :thinking::rofl:

2 polubienia

Chodzi o Tuska czy Kaczyńskiego

Obydwu.

Tusk to afera taśmowa. Jeden gość z PO gada z drugim że Tusk powiedzial to i owo :rofl: czyli słów Tuska nie mam :rofl: ale wierzę Peowcom gdy gadają między sobą :rofl:

No Bingolku, to się zdradziłeś. Typowy błąd freudowski.
Napisałeś:

A jak wiadomo, podwójne zaprzeczenie jest potwierdzeniem: NIE, NIE = TAK.
Czyli podświadomie się ujawniłeś, przyznałeś do swoich prawdziwych sympatii.
Muszę na Ciebie teraz uważać.:rofl:

3 polubienia

To brzmi @Szczery_do_BULU jak przepis na legalną eutanazję.:open_mouth:
I jeszcze pod patronatem kościoła.