Czy podajecie kasjerkom w marketach swój kod pocztowy?

Ale to chyba nie tak dziala,bo jak piszesz bylo y to bez sensy.
Raczej,gdy kupiles glazure lazienkowa,podrzuca Ci reklame kabin natryskowych,wanien,mebli lazienkowych.

Podaję kod jak mnie o to proszą. Jednak dotychczas dostawałem tylko reklamy pożyczek i innych bzdetów.

2 polubienia

Mnie kiedys kasjerka powiedziala, ze sprawdzaja jaki “zasieg” ma dany sklep. Zwykle to sa duze markety.

2 polubienia

Po za wspomnianymi reklamami do domu, podawaniem kodu można jeszcze spowodować, że zrobią darmowy dojazd do nich.
Kiedyś dostawaliśmy jako mieszkańcy ulicy, katalogi Ikea. Teraz ich nie ma. Pewnie wielu moich ziomków nie jedzi do Ikei. :smirk:
Tesco w sąsiedniej miejscowości też pyta o kod. Zawsze podaję. Liczę, że wreszcie będę mogła robić zakupy z dostawą do domu, teraz nie podlegam pod ich strefę.

1 polubienie

Bardzo prawdopodobny cel takich pytań.

1 polubienie

Kasjerka sie nudzila to i prawde powiedziala…

No i właśnie dlatego nie podaję kodu bo w mojej dzielnicy są 4 markety budowlane i 3 spożywcze.

1 polubienie

Przeciez nie moze nikogo do tego zmusic!!!

1 polubienie

Podajemy.
Nie widzę w tym nic szczegolnego czy niepokojącego.

2 polubienia

Ikea sie wycwanila, katalog trzeba osobiscie odebrac, a najpierw sie zapisać. A Tesco sie powoli z Polski zwija, wiec tereny dostaw ograniczaja. Ale inne markety wchodza na to miejsce, wykupujac ich infrastrukturę

1 polubienie

Pod%20A%20jemy

Pod A jemy … :wink:

6 polubień

to w sumie bez sensu…skoro kupiłam wykładzinę, to znaczy, że już jej nie potrzebuję, więc nie potrzebna taka ulotka :smiley:

3 polubienia

Zawsze podaję kod 00-666.
Parę razy ekspedientki uśmiechnęły się…
Taki kod na prawdę istnieje :stuck_out_tongue:
Kod pocztowy o który pyta kasjerka jest łączony z kartą debetową, którą właśnie płacisz i tak na prawdę jest wrażliwą informacją - masz prawo odmówić podania go.

1 polubienie

Raz podałem w sklepie …
To w przesyłce przyszedł … :shushing_face::kissing:

2 polubienia

A po co,gdy na cale miastezko,jest jeden kod pocztowy))

2 polubienia

Może się w końcu zgodzisz, że kapitalizm to debilny idiotyzm?

1 polubienie

Dobre!!!
Aż sprawdziłem gdzie to jest…
Biorąc pod uwagę iż to sąsiedztwo Polibudy a na jej terenie są umieszczone biura…nie ważne.…ktoś miał chyba piekielne poczucie humoru… :joy:

1 polubienie

I jeszcze okoliczne urbanizacje. Ale to sie wiaze rowniez z oferta dowozu towaru do domu - nie wszyscy maja sprzedaz online, wiec nadrabiaja transportem ze sklepu.

2 polubienia

Nietety 66-666 nie ma…
Ale w Hiszpanii jest 06660 :smiley:

1 polubienie

W moim miasteczku nawet adresu nie musze podawac,by przywiezli towar,wszyscy wiedza,gdzie kto mieszka)))
Jest 2200mieszkancow

2 polubienia