I właśnie dlatego domy “rosną”. Kiedyś chyba domy jednorodzinne były mniejsze, a w tych większych mieszkały po trzy pokolenia.
Ponadto konsumpcjonizm to nie tylko rzeczy, ale również usługi i żywność.
I właśnie dlatego domy “rosną”. Kiedyś chyba domy jednorodzinne były mniejsze, a w tych większych mieszkały po trzy pokolenia.
Ponadto konsumpcjonizm to nie tylko rzeczy, ale również usługi i żywność.
Państwo, to jego obywatele na jakimś terytorium określonym granicą. To wszystko.
I pozwolę sobie mieć odmienne zdanie od Ciebie.
A może wykup se jakiś sportowy kanał? Uważam że w publicznej TV nie powinno być sportu. Nie każdy sobie życzy.
To każdy miałby wykupywać to, co mu się święcie należy? Sport nie musi być obecny codziennie w TVP od rana do wieczora, ale w podstawowym zakresie najpopularniejszych dyscyplin, przynajmniej kilka godzin tygodniowo powinien być w TVP, a nie służyć bezczelnym próbom nabijania prywatnych kieszeni kosztem społeczeństwa.
A kultura? wiadomości? Masz kurde tvp sport tam niech sport będzie.
Nie mam tego kanału i miliony Polek i Polaków go nie ma. Państwowa telewizja nie powinna nadawać bezmyślne seriale, bezmyślne teleturnieje, krzyżówki, a jak chcą je nadawać to tym bardziej najpierw powinni nie okradać społeczeństwa ze sportu przynajmniej w reprezentacyjnym zakresie.
Masz go bo jest na tym samym multipleksie co tvp2. A że jesteś zbyt leniwy by go zaprogramować? Ale zgadzam się teleturnieje i krzyzówki są bezmyślne w tv. Ostatnia udana była wielka gra. Tyle że tam trzeba było mieć wiedzę.
Nie do końca bo w teleturniejach tez można liznąć sporo wiedzy do dnia dzisiejszego jest 1 z 10 tam tez trzeba mieć wiedze
Tak ale już nie tą.
Chcesz powiedzieć, że wiesz lepiej ode mnie, co ja mam, i co mają miliony Polek i Polaków, okradzionych z łatwego oglądania występów Polaków? Dlaczego tutejsza modka usuwa moje uświadamiające tematy o błędności i bezmyślności kapitalizmu, liczącego bezmyślnie na zyski z biznesów, które nie istnieją i nie mogą istnieć? Bo są tysiące profesorów, nie potrafiących pomyśleć, że takie zyski w ekonomii nie istnieją i nie mogą istnieć. Ale jak się non stop społeczeństwo ogłupia, to staje się ogłupionym, bo wierzy, że rządzący są mądrzy i nie ogłupiają go.
Może ona dba o twoje dobro? Pomyśl może jak by nie ona miał byś obecnie 1000 pozwów o zniesławienie?
To nie jest wiedza wartościowa, lecz robienie sieczki ludziom z mózgu.
Przez taką jej działalność wielka część społeczeństwa jest pozbawiana najwartościowszego uświadamiania w moim wydaniu.
A może chroni cię przed prawem?
mam glodna chodzic???
Przed prawem szkodzącym zdrowiu społeczeństwa, oszukującym? Pamiętasz, jak premier UK, BoJo, naśmiewał się z wierzących w pandemię COVID-19, czego by mu nie pozwolono, gdyby to nie było stanowisko całej wierchuszki medycznej UK, a po kilku dniach zmienił front na ogłupiający i szkodzący Brytyjczykom? Przed takim szkodzeniem społeczeństwu i oszukiwaniem go, powinno prawo chronić obywateli, bo to jest zbrodnicze oszustwo, za które inicjatorzy poniosą konsekwencje.
Może poczytaj że był chory.
Najpierw nie był chory, a taka spreparowana choroba miała uwiarygodnić jego zmianę frontu, choć za tą zmianą stała domyślnie cała wierchuszka medyczna UK.
kolego zaczynasz bic rekordy bzdur wypisywanych przez taka gazete tabloid przeznaczona dla plaskozielmcow. The Sun sie nazywa.
To najnowszy objaw covid.