Czy powinienem się bać Kaczyńskiego, Ziobry, Kurskiego, Kamińskiego,

Morawieckiego, że uważam ich za złodziei, którzy okradli polskie społeczeństwo z patriotycznej możliwości łatwego oglądania skoków narciarskich, w których Polscy skoczkowie należą do najlepszych na świecie?

Tak uważa połowa społeczeństwa więc nie masz się czego bać

4 polubienia

Wystarczy iść na wybory za 2 lata i podjąć słuszną decyzję

3 polubienia

Wszystkich nas nie zamkną…

3 polubienia

Oni uważają się za właścicieli III RP, którym wszystko wolno, w tym przehandlowywać Polskę Polek i Polaków dla ich złodziejskich, szemranych interesów, bo przecież nie dla społeczeństwa. Gdyby mieli minimum wstydu i przyzwoitości, to by się wstydzili takiej antypolskiej, złodziejskiej bezczelności.

Czy Łukaszenka pozwoliłby sobie na taką złodziejską bezczelność wobec własnego społeczeństwa, mimo że ciągle nazywa go nasza banda czterech reżimowcem, a siebie demokratami? Czy demokraci tak się liczą z głosem polskiego społeczeństwa, jak ci polscy uzurpatorzy?

Łukaszenka to psychopata i bandyta.
Ale Ty zdaje sie takich lubisz?

2 polubienia

Uważam Ciebie o wiele bardziej za taką, niż jego. Dla mnie jest wielkim patriotą białoruskim, który nie usuwa bezczelnie jak Ty, moich uświadamiających tekstów.

Łukaszenka pozwala sobie na jeszcze większą bezczelność wobec swego narodu, a ostatnio i wobec Polski,

A co do PiS, to zgadzam się z Tobą całkowicie. Najgorszy rząd, jaki mieliśmy.

2 polubienia

Główny TVN jest telewizją równie dostępną jak TVP1, więc łatwość oglądania nie jest zmniejszona.

1 polubienie

A wg mnie jest zmniejszona, bo np. w moim podstawowym pakiecie nie mam TVN, i takich osób pewnie jest kilka milionów

1 polubienie

Moim zdaniem wszyscy ludzie na wysokich stanowiskach państwowych lub korporacyjnych to psychopaci, bo tacy ludzie są bardziej skuteczni w zarządzaniu państwem lub wielką firmą, ale też skuteczniej rywalizują o awans.

Dlatego właśnie uważam, że warto jest unikać nadmiernego konsumpcjonizmu.

1 polubienie

Co prawda nie rozumiem co ma psychopatia do konsumpcjonizmu?

Nigdy nie miałem do czynienia z kablówką, ale odkąd jestem klientem satelitarnego operatora i odkąd naziemna telewizja przeszła na system cyfrowy, nie zdarzyło mi się mieć dostęp tylko do jednego z tych kanałów. Wydaje mi się więc, że tak wygląda sytuacja większości Polaków.

Ale takich jest kilka milionów, i zostali oni rzuceni na pożarcie rządzącym złodziejom.

1 polubienie

Kupując nadmiernie, nadmiernie pokazujesz psychopatom, że ich metody są skuteczne i warte stosowania (przysłowiowe “po trupach do celu”).

Kilkadziesiąt tysięcy. Pozostali mają.

Tvp czyli kurwizja, nagrabiła sobie u Discovery i teraz ponoszą konsekwencje. Okazało się, że są cienkimi bolkami.

2 polubienia

Ale ile mozna kupowac? Dom nie z gumy…

Po co mamy mieć jakieś ogólnopolskie dobra, jak transmisje ze skoków narciarskich, siatkówki, kadry piłkarskiej i cotygodniowych wybranych meczów piłkarskich? Przehandlujmy ogólnopolską telewizję prywaciarzom, aby każdy kanał robił swoje szemrane interesy. To jest zwyczajna, złodziejska zdrada Polaków.

Gdyby nie było państwowej telewizji, było by o wiele lepiej. Państwo, jako takie, nie powinno mieć żadnej własności. Tylko obywatele powinny mieć do tego prawo. Zobacz, co się teraz w Polsce dzieje. Wszystkie państwowe spółki są w rękach pisowskich pociotków, dzięki temu Kaczyński ma władzę, bo, de facto, on tym wszystkim dzieli.

2 polubienia

Państwo powinno być wspólnotą obywateli, ich wspólnym dobrem, a nie połacią sukna do wyszarpywania. Każdy myślący rozumiałby, że kapitalizm to ustrój błędny i bezmyślny, bo na pewno nie istnieje i nie może istnieć zysk w ekonomii.