No ja również nie… Choć próbowałem… Tyle że każdy but inaczej mi na stopie leży.
To co z tymi kamieniami będzie?
Bo nie wiem czy to prośba, propozycja czy polecenie
ja tez nie, najwyzej jeden jak mialam noge w gipsie
bo ja wiem? ponoc to Sikorski, wiec raczej rzucanie slow na wiatr
No ale możemy wybrać jak duży ma być kamień|?
A wiesz że Sikorski ma niedaleko mnie posiadłość? I że mieszkańcy w promieniu 50 km go się wstydzą?
Mnie tylko badają co kwartał, główne badanie kontrolne moich postępów poudarowych zakrzepowych u neurologa, mam dopiero za rok w listopadzie - lekarz odszedł i ponoć brak obsługi do jakiegoś sprzętu, po części dotyczy szczepionki, badanie ogólne przeciwciał mam zablokowane. A przychodnie dzwonią i próbują mnie umawiać, jak jestem w trakcie badań. Jest burdel w szpitalu pomimo informatyzacji - brak części wpisów, chyba sytuacja jest nerwowa po tym jak mnie kostnica przyjęła, to nikt nie chce ryzykować, dobre jest że miażdżyca ma śladowe ilości ledwie wykrywalne, z badań rok temu do obecnych było bardzo tragicznie. Lekarze mnie leczą, a ja mam siebie dla nich zdiagnozować punkt po punkcie, i to mnie przeraża bo lekarz nie jestem, do pracy czekają lekarze z Ukrainy czy np Chin itd
Złe województwo albo nie umiesz się postawić.
wiem, ze gdzies w centrum. ale dokładnie gdzie nigdy sie tym nie interesowalam, ale on zdaje sie urodzony w Bydgoszczy?
gdzie to się zapisało ??!!!
Pomału zaczynam chyba to olewać - oni jak coś potrzebują to umawiają co do minuty, ja nie mogę mieć potrzeb
@kaziu zmień lekarzy
Kiedyś to było moje województwo Bydgoskie, obecnie Gdańskie, gdzieś niedaleko mieszka Petunia, ino nie chce się zdradzić. Ja to Chojnice - brama Pomorza od średniowiecza
Więc Kaszuby. To zaniedbany teren. Ani to bydgoskie ani kujawskopomorskie ani pomorskie.
I dwóch osobach. Jarek i brat jego święty… Zabójca j…
Ej no, nie mam czarnego podniebienia, praktycznie to zaliczone do Pomorskiego, a do granic Kaszub to około 20 km, oni też tu przyjeżdżają pracować, a my do nich
Zarejestruj się do lekarza w Bydgoszczy.
Ci lekarze którzy pozostali to mają kontrakty i limit osób z NFZ wybrany na maxa, prywatnie to jest podobnie. Sami lekarze się ograniczają, bo są kontrole, służba zdrowia jest bardziej chora niż ja, jestem tylko numerem w statystyce
Jakiego lekarza potrzebujesz?
Mahavishnu