Jabadabadu wiecej wykupkaja z wysilku niz tej enegii wprodukuja
Nie najwygodniejszy rodzaj napędu mięśniowego. Lepsze popychanie dźwigni napędowych silniejszymi nogami.
Kupki pójdą na przetworzenie. Nic się nie zmarnuje
Zatrudnię Cie w zastępstwie gazowym
Metan?
Fekalia po przekompostowaniu z powodzeniem można wykorzystać jako nawóz. Nasz kolega więc mógłby jeszcze niezłą kaskę na tym zbijać …
Na przysłowiowym g…
To prawda, tylko czy na tym zielonym frementacja sie uda?
Uda się, jeszcze z tego alkohol się zrobi. Nic się nie zmarnuje.
Wprawdzie będzie to gów…ny alkohol, ale prawdziwy pijak wszystko wychla.
Byle %% byli …
Jesli tak twierdzisz? To faktycznie moze sie udac. Jak Gaudiemu
Uda się uda, tylko niech mi autor pytania powierzy przewodnictwo …
Nie da
Zawistny jest i do tego paskuda
Jak będzie się kierował moimi naukami, to się jemu uda. Mogę z przewodnictwa zrezygnować. Szanse zdecydowanie zmaleją, ale jak sobie trochę tych wskazówek poczyta, to jest nadal nadzieja. Myślę, że Ty mu też nieco pomożesz …
Domyślam się, że sobie te nasze rady kopiuje i w wolnych chwilach (a ma ich przecież sporo) czyta.
Obawiam się ze nie
Jest skrzyżowaniem osla z prostytutka
Zaraz zrobię w majtki i @benasek
Ale ty masz myśl. Zobacz wiekszy fitness te laski pedałują po godzinie dziennie bez sensu. Postawić koło takiego fitnessa magazyn energii, radowarkę do elektrycznych samochodów i zobacz jak środowisko oddycha,
Z kolegą @benasek pojeździliśmy podobną drezynką, @Petunia z nami zasuwała, @gra, @Bingola, aleśmy sobie pojeździli radośnie.
Na razie ma wolne
Jak ma wolne, to dobrze, bo ma więcej czasu na kopiowanie Waszych cennych rad.
Jeżeli mi się uda wymyślić coś równie mądrego jak Wam, to wtedy też tu napiszę.
Masz wymagania? Myslenie jest czynnoscia bolesna dla naszego kolegi
Nie będzie Wam wierzył. Jak to r-kie dowództwo, które tak kazało kopać okopy, że mimo ostrzeżeń żołnierza nie zaprzestali. Ludzie zginęli, a tamci teraz pytaja “skąd wiedziałeś?”
Głupota i podłość to potężna broń