Jabadabadu wiecej wykupkaja z wysilku niz tej enegii wprodukuja
Nie najwygodniejszy rodzaj napędu mięśniowego. Lepsze popychanie dźwigni napędowych silniejszymi nogami.
Kupki pójdą na przetworzenie. Nic się nie zmarnuje ![]()
Zatrudnię Cie w zastępstwie gazowym
Metan?
Fekalia po przekompostowaniu z powodzeniem można wykorzystać jako nawóz. Nasz kolega więc mógłby jeszcze niezłą kaskę na tym zbijać …
Na przysłowiowym g…
To prawda, tylko czy na tym zielonym frementacja sie uda? ![]()
![]()
Uda się, jeszcze z tego alkohol się zrobi. Nic się nie zmarnuje.
Wprawdzie będzie to gów…ny alkohol, ale prawdziwy pijak wszystko wychla.
Byle %% byli …
Jesli tak twierdzisz? To faktycznie moze sie udac. Jak Gaudiemu
Uda się uda, tylko niech mi autor pytania powierzy przewodnictwo …
![]()
Nie da
Zawistny jest i do tego paskuda
Jak będzie się kierował moimi naukami, to się jemu uda. Mogę z przewodnictwa zrezygnować. Szanse zdecydowanie zmaleją, ale jak sobie trochę tych wskazówek poczyta, to jest nadal nadzieja. Myślę, że Ty mu też nieco pomożesz …
Domyślam się, że sobie te nasze rady kopiuje i w wolnych chwilach (a ma ich przecież sporo) czyta.
Obawiam się ze nie
Jest skrzyżowaniem osla z prostytutka
Zaraz zrobię w majtki
i @benasek
Ale ty masz myśl. Zobacz wiekszy fitness te laski pedałują po godzinie dziennie bez sensu. Postawić koło takiego fitnessa magazyn energii, radowarkę do elektrycznych samochodów i zobacz jak środowisko oddycha,
Z kolegą @benasek pojeździliśmy podobną drezynką, @Petunia z nami zasuwała, @gra, @Bingola, aleśmy sobie pojeździli radośnie.
Na razie ma wolne ![]()
Jak ma wolne, to dobrze, bo ma więcej czasu na kopiowanie Waszych cennych rad.
Jeżeli mi się uda wymyślić coś równie mądrego jak Wam, to wtedy też tu napiszę. ![]()
Masz wymagania? Myslenie jest czynnoscia bolesna dla naszego kolegi ![]()
![]()
![]()
Nie będzie Wam wierzył. Jak to r-kie dowództwo, które tak kazało kopać okopy, że mimo ostrzeżeń żołnierza nie zaprzestali. Ludzie zginęli, a tamci teraz pytaja “skąd wiedziałeś?”
Głupota i podłość to potężna broń ![]()