Zobaczysz jak zaczniesz kiedyś zazdrościć birbantowi, gdy ponad 100 letni kolega bez zająknięcia wymieni wszystkie aktynowce, lantanowce, wyrecytuje wszyckie stolice a i nazwy ważniejszych rzek w każdym kraju To wszystko bez zająknięcia na trzeźwo i po 10 browarach… I to tylko dzięki pantropium 1 x 2 tygodnie…
Fakt, mógł ją zachęcić a spłoszył niepotrzebnie… Cała nasza dotychczasową pracę nad okonek nam zmarnował… Dostanie kiedyś ode mnie ciepłe piwo to mu się takich dowcipów odechce,…
No wła\śnie. Skąd koleżanka mia ła wiedzieć, że on sobie żartuje?.
Właśnie kurier mi przeniósł mop parowy z końcówką ręczną i prasowalnicę parową. Czytam instrukcje, bo jeszcze takich rzeczy nie miałam i próbuję cokolwiek z tego zrozumieć .
Kolego Tablica Mendelejewa sie rozrasta. Tylko okres polrozpadu to 17 mgnien wiosny bywa.
Po pantropach to bułka z masłem
Instrukcje obslugi maja to do siebie, ze chyba je pisal skacowany Chińczyk przy współudziale afroafrykanina i usilowal to na jakiś zrozumiały język przelozyc pingwin, ktory przez przypadek znalazl się na biegunie północnym. Jak sie nie poparzysz to nie zrozumiesz.
Marnujesz kolego swoje talenta.
Zebrac do kupy wszystko i wysłać do wydawnictwa jakiegoś swietnego…
Będą jeszcze się bić o Ciebie
Czyż tytuł ‘’ Dzieła wybrane birbanta’’
nie brzmi dumnie?
Oj nie kuś @birbant bo jeszcze to zrobi?
Raczej głupawo niż dumnie…
Lubię być przed i po 10 browarach. Ale, jak piję z Tobą, to od 10 się zaczyna dopiero…
Tak sobie pomyślałam, że to chyba z tęsknoty za autorem tematu piszemy tak sobie u niego
Serce mi się rozdziera…
On jakis sadomasochista?
To tylko jedna z przypadłości…
Jak ja Was widza to już mnie niejako mniej obchodzi u kogo ja pisza
To podobnie jak z miejscem Nieważne, gdy towarzystwo wesołe
A jutro środa i będzie do rozwiązania pantropa, pantropka, pantropusia, pantropunia… Huraaa!!! Koledze @birbant , to dobrze… będzie miał aż dwie
Hmmm, wesolek sylwestrowy?