Czy sejm będzie obradowal na golasa?

3 polubienia

Ciekawe czy oprocz alkoholu jeszcze jakims extazy czy innym bieluniem sie nie doprawil?
Zaraz sie okaze, ze biedaczkowi nieustaleni sprawxy cos do kieliszka dosypali…
A pomysl obrad na golasa uwazam za nieestetyczny.

2 polubienia

Jeden głupi pomysł więcej w niczym już nie zaszkodzi. Jak dla mnie , to mogą obradować na golasa, mogą chodzić na golasa i mogą urlopować na golasa. Nic mnie już nie zdziwi. :thinking:

4 polubienia

A rozpoznać go można po tej charakterystycznie skwadratowaciałej dupie? Bo przecież nie po twarzy, której zdjęcia nie pokazują.

Więc mówię od razu, żeby później nie było: kto uwierzy na dupę, ten gupi… :wink:

1 polubienie

Nie koniecznie…

1 polubienie

Pewnie chciał zapłacić zbliżeniowo…

4 polubienia

:joy::joy::joy:
Ziobro przyzwoitosci.
Jako czlowiek wyksztalcony powinien wiedziec, ze platnosc w naturze nie jest uznawana od czasow, kiedy się pierwszy Fenicjanin urodzil :wink:

3 polubienia

Koniecznie. Nawet jeśli przyjmiemy że zdjęcie rzeczywiście były zrobione w Świdnicy, to dalej jest to miasto liczące prawie 60 tysięcy ludzi. I wśród tych 60 tysięcy otyły mężczyzna z fryzurą na garnek jest takim wyjątkiem, że od razu można go rozpoznać? Elsie… :wink:

1 polubienie

Pan prokurator pewnie chce być podziwiany. Znalazł w sobie coś, co według niego jest w nim najbardziej godne podziwu i pokazuje. :wink:

A w ktorym miejscu mial napisane, ze jest prokuratorem ziobry?

Bez przesady kolego, prokurator czesto bywa postacia rozpoznawalna.
Juz kolesia Ziobry zawiesili w czynnosciach sluzbowych. Ciekawe do jakiej rady nadzorczej w panstwowej spolce za kare trafi?

1 polubienie

Jeśli naprawdę go na tych zdjęciach rozpoznałaś, to nie chcę wnikać dlaczego… :wink:

1 polubienie

Myślał chłopina, że po pośladkach nie poznają! A tu dupa!

1 polubienie

Ktoś musiał mu czegoś dosypać.

Ja tam pismakom wierze na slowo.
A takie tlusciutkie, rozowiutkie i praca nieskalane? No to kto moze byc jak nie pisowiec? :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

No. I to jest wiara, z której mogę się pośmiać… :wink:

Jest dokładnie ustalona osoba. Tak, to jest ten, o którym się mówi. 2,5 promila. Mam bardzo dobrych znajomych w Świdnicy.

2 polubienia

Tak, też już o tym przeczytałem. Co prawda na Onecie, ale to mimo wszystko źródło bardziej wiarygodne niż anonimowa antypisowska stronka internetowa… :wink:

Póki nie zadzwoniłem, myślałem, że to fake.

Wvwydechu czy we krwi? :wink:
I czy tylko alkoholu? Podobno niektore prochy typu extazy wyzwalaja tez sklonnosci do robienia striptizu :joy:?