Z tego co mówił kiedyś na forum Piochus to można uzyskać z archiwum swoje SMSy i czy można zrobić coś podobnego ale z historia przeglądania internetu?
Operator pewnie może. Na polecenie służb.
To że na polecenie służb może to wiem chodzi mi czy samemu można na życzenie uzyskać bo SMSy wyciągi z konta na życzenie właściela można wyjąć od ręki
Historie przegladania da sie odtworzyc, ale to zalezy od sprzetu i jak jest zapisywana lokalnie - nasze forum adminowi daje rok na odzyskanie tresci - wiecej nie próbowałam, notomiast co do samej zawartosci co w tym bylo, jezeli bylo pisane na priv dostęp, a raczej odkodowanie? Hmmm Mosad sobie na tym zeby polamie, bo jest to kodowane losowo. A jesli korzystasz z i phone? To sam sprzet ma zabezpieczenia ma lepsze od procedury do odpalenia glowicy jądrowej. Czyli milego dnia ksiezycowego życzę.
A z youtuba da się otworzyć historię przeglądania sesje z wczoraj dałoby się otworzyć? Są jakieś programy do tego?
Nie wiem, YT samo w sobie zapamietuje przez szpiega google co ogladales
W google można wejść w ustawienia i tam poodznaczać co się da.Nie będą mieli jak na tacy,to co mają ale nie byłbym tego taki pewny.
Jeśli ta osoba oglądała jako zalogowana, to wystarczy zalogować się na jej konto i tam sprawdzić historię.
Jeśli ta osoba ogląda YouTube’a w przeglądarce i ona nie kasuje tej historii, to wystarczy sprawdzić historię przeglądarki.