https://img.redro.pl/plakaty/ilustracje-slonce-kwiaty-i-motyle-dla-dzieci-400-29281303.jpg http://topobrazy.pl/shared/images/products/big/4307/naklejka_kolorowa-obrazy_dla_dzieci-słońce-NK4307A_1HS.jpg
Głupio, że nie ma większej ilości odpowiednich rysunków.
Edytuj odpowiedź i wstaw drugi obrazek nie zapominając o spacji.
Niestety, z jakiegoś powodu nie udaje mi się to.
Może musiałbym przetrenować na jakichś fotkach, ale nie czuję tych zmian tutaj, choć dopuszczam, że może mają one wiele zalet.
Masz inne Słoneczko, tamten link nie chciał się otwierać.
Przetestuj wklejanie w Twoim pytaniu zawsze możesz edytować, a jeżeli coś nie wyjdzie napisz do mnie na PW i ja to usunę.
A to Słoneczko nie da się przesunąć obok tamtego rysunku? To oczywiście Twoja robota z Tym Słoneczkiem?
Nie da się obok siebie, bo wklejasz linki i są jeden pod drugim może gdybyś miał te fotki na dysku, to wtedy byś je przesunął obok siebie wstawiając, nigdy nie próbowałam.
Tak to Słońce to moja robota
Dzięki Wielkie, @Bocca-Lupo. Lubię życie lekkie, łatwe, przyjemne, atrakcyjne, ale też mądre, pożyteczne. Wiem, że @Szczery_do_BULU się bardzo postarał z tym forum.pytamy.
Zadałem to pytanie, bo może ktoś tu widział inaczej, na sposób dziecięcy, Słońce lub/i Księżyc. Mnie zdarzyło się kiedyś tak inaczej widzieć Księżyc.
Uczymy się na błędach i nikt nie jest alfą i omegą, żeby wszystko w mig pojąć.
Zauważyłam też, że jeżeli nie leży Ci pytanie to je edytujesz i prosisz o usunięcie, ale mógłbyś napisać na PW podać link do pytania i je usuniemy bez żadnego problemu.
Niekiedy jesteśmy zajęci i po prostu nie widzimy, że edytowałeś pytanie i ono niepotrzebnie wisi na stronie.
Jeżeli chcesz szybciej to oznacz je flagą i wtedy mod dostaje informację.
Jednak dziwi mnie, że nie można łatwo usunąć swego pytania, lecz trzeba czekać 8 godz. Po co miałbym Cię angażować, kiedy prosto mógłbym nacisnąć przycisk kosza jako usuń?
Tak jest i nie można tego zmienić, a dla mnie to nie jest naprawdę, żaden problem.
Mówisz/piszesz i masz na życzenie jak w lokalu