Czy Sylwia Spurek może mieć rację?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć

0 głosujących

Musze Cie rozczatowac. Sylwia Spurek jest mezatka, u niej szans nie masz. Ale moze ma kolezanke?
W kazdym razie możesz sie skontaktowac

Parlement européen
Bât. ALTIERO SPINELLI
09G111
60, rue Wiertz / Wiertzstraat 60
B-1047 Bruxelles/Brussel
Tel.
0032 2 28 45799

Parlement européen
Bât. LOUISE WEISS
T05117
1, avenue du Robert Schuman
CS 91024
F-67070 Strasbourg Cedex
tel 612267230
poslanka@sylwiaspurek.pl

1 polubienie

Wczoraj uskuteczniłem sobie przepyszną potrawkę z indyka w sosie własnem i mnie wszystkie spurki mogą skoczyć…

1 polubienie

Przed Tobą wieczność po chwilowym ludzkim życiu. Mądrze jest je przeżyć mądrze, aby nie oblać egzaminu z chwilowego ludzkiego życia.

Swojej nieharmonijnej głupoty już nie odrobię. I niech będzie, co ma być. Jak w przyszłym życiu za indyka robić będę, to ktoś mnie spożyje w potrawce w sosie własnem.

2 polubienia

Czyli ten Twoj obiad tez myslal o niedzieli :wink::rofl:
Niekoniecznie w postaci dania glownego :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

2 polubienia

Pychotka. Tę potrawę mam opracowaną przez lata. Podobnie, jak gulasz wołowy. Moje standarowe potrawy.

2 polubienia

Wolisz być nielogicznym, i żyć wśród błędnych istot.

Nie mam wpływu, na to wśród kogo żyję.
Sam jestem błędną, nieharmonijną istotą i do żywota końca swego jadł mięso będę i zapijał piwem. I wszystkie skoczyć mnie mogą na pukel…

Dziś na śniadanko uskuteczniłem sobie jajeczniczkę na cebulce z boczkiem, kiełbaską i szyneczką. Palce lizać. Do tego chlebek z masełkiem i żółtem serkiem, owocowa herbatka z imbirem. I to jest życie, a nie wegetacja wegeterian. Ot, co!

3 polubienia

Jestem szczerze zakochany w harmonijnych stworzeniach. Ta miłość mnie nie męczy w najmniejszym stopniu, a mam już 74,5 lat.

Pojutrze planuję goloneczkę, dobra golonka, to rozkosz dla podniebienia, a piwko do tego, to poezja.

Przytaczałem tu niedawno historię Miguela Juana, któremu odrosła amputowana noga, co świadczy, że świat i życie nie są takimi, jak się ogłupia cywilizowany gatunek ludzki. Więc mądrze jest wykorzystywać logiczne myślenie dla wygrania atrakcyjnych możliwości.

a to bede musiala porosic o przepis, bo ja z indykiem to albo po peruwiansku w sosie pieprzno-kakaowym, albo pieczony ze sliwkami i rodzynkami, podlewany bialym winem lub malaga jak jest.

1 polubienie

Jeżeli wierzysz, że komuś odrosła odcięta noga, to znaczy, że wszelka dyskusja jest z tobą bezzasadna. Nie da się rozumowo rozmawiać z kimś, kto wierzy w taki łgarstwa.

2 polubienia

Nie chce mi się jej czytać. Tej kobiecie wyraźnie się nudzi.

2 polubienia