Czy te jajka były świeże?

:smile::smile::smile:

3 polubienia

Zenon wykazał bardzo uczciwe i profesjonalne podejście do pracy - jest umowa, będzie śpiewane. Nic że rzucają jajkami. :upside_down_face:

4 polubienia

Gorzej jakby odpowiadał za to, żeby publiczność się nie pozabijała, gdyby ona miała taki plan :thinking: …wtedy by było trudniej.

2 polubienia

Ale jesli Zenka obrzucali jajkami to już chyba koniec świata musi nadciągać. Albo jacyś melomani siedzieli na widowni

3 polubienia

Może to z głodu zrobili :frowning:

2 polubienia

Jednak to, mimo wszystko, marnowanie żywności. Chyba, że jajka nie były świeże. Wtedy to byłaby utylizacja.

3 polubienia

Pierwszy raz??
Dziwne

4 polubienia

Moze wczesniej byly zgnile pomidory?
Albo mial ochroniarzy od prezesa TVPiS?
A powial wiatr zmian…

2 polubienia

Usmialam się
Komentarz z wp.pl
stylistka
Artysta w panierce prezentuje sztukę bardziej wysmakowaną

6 polubień

Pewnie elektorat dowiedział się jaką emeryturę będzie miał pan Zenek w czasie, gdy już wszystkie śmietniki obstawione i nie ma co jeść :melting_face: …a z podatków finansuje się często jego wysokiej klasy występy :man_dancing:

1 polubienie

Placi skladki to będzie mial? To takie dziwne? Mógł jak Kozidrak inwestowac, ale do tego tez trzeba miec talent :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Ojjj… niedobra publiczność. Zenuś takie sympatyczne minki robi podczas swojego popiskiwania na scenie, a publiczność tego nie doceniła :thinking:
A emerytura? Jest wyliczana na podstawie wkładu, jaki przyszły emeryt zgromadził na swoim koncie i tutaj, to nie ma się czego czepiać.

3 polubienia

Nie chcem grać ale muszę. Ludzie pamiętają jak się układał z PiS, sam prezes podał łapkę, a minister kultury Gliński wysupłał milionik za krzewienie i promowanie kultury dla zespołu. Dostać jajem to nie fajnie, lepiej to jajo zjeść przy ogólnej biedzie. Cóż samorząd miasta mógł bardziej mądrze wydać kasę, bo są potrzeby ważniejsze niż opłacić oklepany występ - częściowo z playbacku. I to być może zdenerwowało hm słuchaczy koncertu. Pomijam rokmena Kukiza, nie zawsze kasa jest najważniejsza

2 polubienia

Nie pochwalam, ale rozumiem (jak mówiła posłanka PiS Beata Mazurek)

4 polubienia

Moze to byly kacze jaja?

1 polubienie

“próba ataku mogła nie powieść się, ponieważ Martyniuk w przeszłości uczęszczał do klasy o profilu sportowym, co pozwoliło mu wykształcić szybki refleks”.

3 polubienia

Odległość dnia obrzucania jajkami od czasu kiedy Zenosław uczęszczał do klasy o profilu sportowym, każe powątpiewać w skuteczność jego uników. Na dodatek chyba gabaryty mu się od tamtego czasu nieco powiększyły i jest łatwiejszym celem.
Mimo wszystko nadal zachodzę w glowę dlaczego został obrzucony? Może to działania wrogiej konkurencji? :thinking:

3 polubienia

Pomidory za drogie to wypadlo na jajka.

2 polubienia

“57 latek tłumaczył, że nie podobała mu się muzyka grana przez Zenka”.
nie każdy ma takie stalowe nerwy jak nasza @joko :joy:

4 polubienia

Nunu, owszem, mam stalowe nerwy, ale “śpiew” Zenusia doprowadza mnie do wściekłości. Te jego popiskiwania kojarzą mi się bardzo nieciekawie (nie napiszę z jakim zwierzątkiem, bo nie chcę obrażać człowieka, który przecież nie zrobił mi niczego złego). W przypadku Zenusia trudno mi nerwy trzymać na wodzy. Istnieją rzeczy, które na pewnych ludzi działają jak płachta na byka. Na mnie tak działa popiskiwanie Zenka. Na Ciebie nie? :wink:

4 polubienia