Czy to dlatego nie ma jeszcze dziś nowych tematów?

image

No już dość tego leniuchowania. Dajcie tu coś zabawnego :grin:

3 polubienia

No sorry…Od rana piszę w kilku wątkach i nikt mi braku aktywności nie zarzuci.
Zadawanie pytań" z czapy" to strata czasu.A ten,cenię sobie coraz bardziej.
To chyba podstawowe nieporozumienie.
Dla mnie powinno sie liczyć to czy ktoś ma coś do powiedzenia a nie ilość wymyślanych pytań.

4 polubienia

Nikt Cię o nowe pytania nie prosi. Ja proszę o coś zabawnego na moim temacie, bo chcę, by było wesoło :smiley:

4 polubienia

Powodzenia!Spadam natychmiast.

O czym tu pisać z osobami, które nie rozumieją prawdziwego, niedzielnego chillout`u

image

3 polubienia

Nie jest tak źle :wink:
Zawsze może być gorzej.

A tak ogólnie, to mam wyyebane i nie chce mi się pisać nowych tematów.

image

1 polubienie

Na obecna pogode?

I na przyszlosc?

2 polubienia

image

Hi Mona!
Wszyscy mówią, że jesteś chłopakiem.

Proszę Cię dziwko, wszyscy wiedzą, jak zdobyłaś tą perłę.

1 polubienie

Chyba ta dama z rosomakiem najbardziej mnie zaciekawiła. Może nie tyle dama, co sam pomysł.
Ta ze skrętem jest ciekawa, ale można wpaść na coś takiego, ta z męskimi stópkami - sama kilkanaście dni temu wstawiłam tu taką. Ta w stroju do opalania - wiadomo, że atrakcyjna, jak się ładne ciałko dołączy, ale na to też można wpaść, że fajne będzie.
Ta mundurowa jest jakby bardzo na czasie i nie pomyślałabym nawet o tego typu przeróbce. Ktoś ma głowę nie od parady. :wink:

1 polubienie

Mona Lisa Face Hair Eyebrow Head Nose Chin Beauty Cheek Hairstyle Portrait Forehead Lip Long hair Selfie

A po co tu cokolwiek przerabiać :thinking:

1 polubienie

Mem powstal z tego co wiem dawno, przy okazji jakiejs proby przekretu z czasow Macierewicza.
Bo sam pojazd jest produkowany od prawie 20 lat, usprawniany i co prawda licencja finska, ale sie sprawdza, nie zepsuli pomyslu.

1 polubienie

Gdzie Ty tę gadułę znalazłeś? Że też ją język jeszcze nie boli? :wink:

Wczoraj na mieście ją spotkałem. Obiecała mi, że będzie się starała oddychać między wypowiadanymi zdaniami.

.Mona będzie żyła.

1 polubienie

No nie wiem czy to tak dobrze, zważywszy na to, co znalazłam przed chwilą :thinking:

image

1 polubienie

E tam. Każdą ingerencję chirurga plastycznego można cofnąć klawiszem Escape.

image

1 polubienie

Wierzę w to, co napisałeś, ale jeszcze to sprawdzę :wink: Nie, żebym Ci nie ufała, ale to tak tylko dla porządku.
Zmykam już. Dopóki jest taka piękna pogoda, będę łaziła aż padnę! :wink: :raised_back_of_hand:

1 polubienie

Rutyna nas zjada

1 polubienie

A po czym poznać prawdziwą damę?
A po łasiczce, albo po tym, że prawdziwa dama jest tylko od pasa w górę… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Świętuję 18 rocznicę ślubu, na mnie nie licz:))

4 polubienia