nie chce mi samotnemu dać nr tel. do jej chyba samotnej koleżanki, z którą może byłoby nam bosko? Ona jest przepięknej urody, a ja super ciekawy gość…
Harmonik, ona sie z Toba droczy … Daj jej troche czasu.
Nabaknij, ze sie starasz zostac Przewodnikiem Ludzkosci.
Zobaczysz, ze od razu zmieknie …
Przedtem padnie ze śmiechu.
Podryw na przewodnika ludzkosci … Calkiem oryginalne
A jak sie uda i bedziemy miec tu jakas przewodniczke? Tzn pare przewodnikow …
Oberleiter.
Wie co robi
Odnoszę nieodparte wrażenie, ze harmonik znowu sobie nie pochędoży…
Ja myślę, że Harmonik niedługo przyzna sobie tytuł Nadprzewodnika Ludzkości i będzie lewitował jak kawki, bociany czy inne jerzyki.
Nadnaczalnika…
Może misterem Uniwersum jeszcze zostanie🤣
Uroda przemija podobnie jak inne rzeczy na które się każdy łapie. Skoro masz tyle wiadomości to prościej działać bez pośrednika, chyba że znajoma zazdrości koleżance
Chroni ją. Dziwisz się?
Harmonik, a ja podejrzewam, że ta znajoma pewnie sama się w Tobie podkochuje i dlatego utrudnia Ci kontakt ze swoją koleżanką.
Niech bierze obie na raz. Sprawiedliwie będzie…
Już sama publikacja takiego pytania, nie wspominając już o próbie zdobycia kontaktu posługując się osobą trzecią, świadczy o mieciu w podogoniu fundamentalnych zasad w stosunkach międzyludzkich, braku taktu, ogłady i … kurła wszystkiego.
.chapeau bas.
Ale bym się uśmiał, jakby ta koleżanka zaprosiła go na obiad z solidną golonką… i piwem…
To na przystwake.
Porem pieczyste z barana
A na koniec harmonijne jabłuszko…
To mial byc harmonijny baran?
Trzeba porządnie zjeść, co by wsuwy też porządne były, Po samych jabłkach, to najwyżej sił na ściągnięcie kaleson wystarczy,