nie chce mi samotnemu dać nr tel. do jej chyba samotnej koleżanki, z którą może byłoby nam bosko? Ona jest przepięknej urody, a ja super ciekawy gość…
Harmonik, ona sie z Toba droczy … Daj jej troche czasu.
Nabaknij, ze sie starasz zostac Przewodnikiem Ludzkosci.
Zobaczysz, ze od razu zmieknie …
Przedtem padnie ze śmiechu.
Podryw na przewodnika ludzkosci … Calkiem oryginalne ![]()
A jak sie uda i bedziemy miec tu jakas przewodniczke? Tzn pare przewodnikow … ![]()
Oberleiter. ![]()
Wie co robi ![]()
![]()
![]()
Odnoszę nieodparte wrażenie, ze harmonik znowu sobie nie pochędoży… ![]()
Ja myślę, że Harmonik niedługo przyzna sobie tytuł Nadprzewodnika Ludzkości i będzie lewitował jak kawki, bociany czy inne jerzyki.
Nadnaczalnika… ![]()
Może misterem Uniwersum jeszcze zostanie🤣
Uroda przemija podobnie jak inne rzeczy na które się każdy łapie. Skoro masz tyle wiadomości to prościej działać bez pośrednika, chyba że znajoma zazdrości koleżance
Chroni ją. Dziwisz się?
Harmonik, a ja podejrzewam, że ta znajoma pewnie sama się w Tobie podkochuje i dlatego utrudnia Ci kontakt ze swoją koleżanką. ![]()
Niech bierze obie na raz. Sprawiedliwie będzie… ![]()
Już sama publikacja takiego pytania, nie wspominając już o próbie zdobycia kontaktu posługując się osobą trzecią, świadczy o mieciu w podogoniu fundamentalnych zasad w stosunkach międzyludzkich, braku taktu, ogłady i … kurła wszystkiego.
.chapeau bas.
Ale bym się uśmiał, jakby ta koleżanka zaprosiła go na obiad z solidną golonką… i piwem… ![]()
To na przystwake.
Porem pieczyste z barana ![]()
A na koniec harmonijne jabłuszko… ![]()
To mial byc harmonijny baran? ![]()
Trzeba porządnie zjeść, co by wsuwy też porządne były, Po samych jabłkach, to najwyżej sił na ściągnięcie kaleson wystarczy, ![]()