Czy to mądrzej byłoby, aby smaczne, pożywne, zdrowe jedzenie,

rosło harmonijnie na drzewach i krzewach w gotowej do jedzenia postaci słodkich owoców po dojrzeniu, czyli u schyłku ich życia?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Mam lepszy pomysł. Może harmonijnie ludzie powinni zjeść starsze nic nie warte pieprzące do rzeczy istoty?

Harmonik czy masz niedowagę?
Chcesz od razu wszystko zjadać?

Jak tylko powiesz gdzie można znaleźć drzewo z rosnącymi na nim steakami , to przyznam Ci rację :wink:

1 polubienie

kiedys BBC w ramach chyba primaaprilis zafundowala widzom reportaz o zbieraniu makaronu z drzew, jako produktu naturalnego.
podobno na brak chetnych, ktorzy sie dopytywali gdzie te rosliny kupic i jakich warunkow wymagaja, nie narzekali.

1 polubienie

Jestem bardzo mądry mądrością moich 72 lat, wszechstronnych zainteresowań. Warto się uczyć ode mnie.

Steki odzwierzęce to bardzo nieharmonijne dla ludzi pożywienie.

1 polubienie

Jesteśmy mega ogłupieni z tym naszym nieharmonijnym, nieowocowym odżywianiem.

Ale jakie smaczne!

1 polubienie

probowales kiedys steku nieodzwierzecego???

1 polubienie

Kiedyś zjadłem hamburgera roślinnego. A potem zastanawiałem się, ile chemii musi w tych warzywach być, żeby smakowały jak mięso. :wink:

1 polubienie

ja nie ryzykowalam.
flaczki z grzybkow boczniakow tylko jadlam.
ale chemii w tym nie bylo.
no moze troche glutaminianu sodu, bo troche maggi czy czegos dodalam. reszta przypraw to domowy przepis, rosol warzywny, sol, pieprz, papryka i troche gorczycy i imbiru.

1 polubienie

Jeśli pokarm jest niezdrowy i nieharmonijny, to w bilansie coraz mniej nam smakuje, choć nie dotyczy to naszych diabłów podskórnych.