lub dobrego odczuwającemu stworzeniu czy bliźniemu, wróci do Ciebie w następnym wcieleniu?
Jeremy Wade i ryba tygrys z rzeki Kongo.
Ta planeta wymaga restartu.
Nie wyszło.
Logiczne jest to że dziewczynom którym wysyłałeś zdjęcia swojego nabiału powinieneś obecnie wysłać kwiaty i przeprosiny.
Zdajesz sobie sprawę, jak niewyobrażalnie dużo mi zawdzięczają ludzkie kobiety w rozwoju ich świadomości?
Kosmiczna bezmyślność i barbarzyństwo to mordowanie i pożeranie myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb?
Powiedzcie, jakim trzeba być ogłupionym przez rodziców, nauczycieli, dorosłych, kapłanów, polityków, aby nie zdawać sobie sprawę z diabelstwa cywilizowanych ludzi, mordujących bilionami te myślące, odczuwające, pragnące żyć i kochać, pożyteczne, harmonijne ryby i inne stworzenia żyjące w wodzie, na lądzie, w powietrzu, gdy gołym okiem widać to kosmiczne barbarzyństwo, bezmyślność ludzką i niewyobrażalne cierpienie tych harmonijnych i pożytecznych stworzeń, gdy gołym okiem widać, że one nie są właściwe do odżywiania się nimi przez ten bezmyślny gatunek ludzki?
O ile w kolejnym “wcieleniu” nie “obudzisz się” jako atom lub inna część składowa czegoś i twa i świadomość i siła sprawcza będą równe zeru… Ale dobrym warto być, tak dla siebie i własnego dobrostanu psychicznego.
Nie rozśmieszają mnie! Zastanów się raczej ile Ty kobietom zawdzięczasz.
Głupia nie jesteś… Mam nadzieję, że będziesz uczyć swe dzieci o moich naukach…
Gorzej jakby obudzil sie jako bomba atomowa.
Albo gąsiorek z zacierem?
Harm wyluzuj. Twoje nauki ni jak mi się nie przysłużą. Bądź swoim własnym guru i daj żyć innym. Gdybyś chociaż w 0,0001 żył wg swoich nauk można by na Ciebie przychylnym okiem spojrzeć, ale tak… nic z tego kolego!
To zdaje sie mialo byc do harmonijnego kolegi?
Nie ma przymusu rozumieć więcej, niż mniej. W COR-ach jest badzo dużo czasu, aby sobie wszystko poukładać i ogarnąć…
@harmonik Tak. Czasu będziesz miał bardzo wiele, żeby wszystko przemyśleć…
Mam wszystko bardzo ciekawie ogarnięte i ułożone… Życzyłbym tak każdej i każdemu…
@harmonik Będziesz miał bardzo duuuużo czasu żeby sobie tam, w tym refleksyjnym miejscu wszystko poukładać na nowo… Dużo czasu…
Nie masz zabronione być oportunistką. Niejedne typy tak mają…
@harmonik Taaak… Dużo miejsca tam będzie na analizy i podsumowania…