Witam, mam problem z odpowiedzią na pytanie i mam nadzieję że mogę liczyć na waszą pomoc.
Jakiś czas temu a dokładnie w noc spadającyd gwiazd miałem plan spędzić ten wieczór z dziewczyną pod gołym niebem ale wtedy powiedziała mi że umówiła się tego wieczoru z koleżanką stwierdziłem no ok to niech idzie po czym okazało się że noc spadających gwiaz spędziła na lotnisku z koleżanką i 4 innymi
gośćmi o niczym mi nie mówiąc chociaż pytałem z kim idzie bo oczywiście gdybym wiedzial pojechałbym z nią tym bardziej że chciałem spędzić z nią ten wieczór napiszcie proszę co o tym sądzicie bo ona powiedziała że to nic takiego.
Skoro koleżanka naprawdę była, to nic takiego…
W tym ambaras, by oboje chcialo na raz. Jak to mawia klasyk.
Czyli gdybys miała plany wyjść z chłopakiem na wieczór spadających gwiazd a on powiedział by ci że idzie z kumplem na piwo po czym poszedł by z 4 koleżankami i kumplem zatajając przed tobą fakt że bedzie inne towarzystwo żebyś została w domu stwierdzilabys że nic się nie stało takiego tak mam do tego podchodzic?
Oczywiście. Chyba, że chłopak jest “na poważnie”.
@Anonimowo Uważam że jeżeli by jej na Tobie zależało wzięłaby Cię na wypad z resztą znajomych. Jeśliby to byłyby same koleżanki to jeszcze rozumiem, ale jeśli towarzystwo mieszane i bez Ciebie to raczej słabo z jej strony…
Jej życzenie spełniło się zanim gwiazdka spadła
@Anonimowo Jest jeszcze ważna kwestia. Czy Wy jesteście parą czy to niezobowiązujące koleżeństwo? Bo jeśli zwykłe kumplowanie się to rzeczywiście mogła już wcześniej być umówiona z innymi ludźmi, ale to nie zmienia faktu że mogla Cię zabrać ze sobą…
Jesteśmy parą od ponad 2 lat
Nigdy nie przyszłoby mi na myśl - w takiej sytuacji - zapytać kogoś, obcą osobę/osoby co o niej myśli. Tu jest ważne co was łączy, jakie relacje a nie suche, realistyczne opisanie sytuacji w kilku słowach.
Co tu się zastanawiać - wybrała inne towarzystwo niż Twoje wiec nie zależy jej zbytnio na waszej relacji. Jeśli Ci pasuje być drugim lub trzecim w kolejności „ważności” to ok ale jeśli nie to sprawa jest prosta.
Nie odwzajemnienia twojego uczucia. Życie
Widocznie mniej romantyczna niż TY, nie wiedziałeś tego wcześniej? Mnie by taka sytuacja sparaliżowała na tę ‘miłość’.
Jasne,że nic takiego.
Spadające gwiazdy to tylko perseidy i życzenia z nimi związane nie spełniają się.
Nie znasz dziewczyn?
Może chciała zobaczyć Twoją reakcję?
/Perseidy 2020 w nocy 12 sierpnia. W czasie maksimum Perseid na niebie zobaczymy nawet sto spadających gwiazd na godzinę! Sierpień to najlepszy miesiąc do obserwacji tzw. spadających gwiazd./
Proponuję żebyście szczerze pogadali o tej sytuacji…
Absolutnie normalne.
Poki dziewczyna sie nie zakocha,romantycy będą ją nudzić i bedzie szukala takich okazji by tylko sie od nich uwolnić.
Byle sie działo i byle było wesoło.Jedyne co mozesz zrobić to okazać troche obojetności.