Czy to prawda, że w kolejce do popalenia nieharmonijnej, patologicznej ludzkości,

czekają zasadnicze zmiany klimatyczne, z odpowiednimi suszami już w tym roku?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Wg mnie, mam najlepszą wizję uczynienia dla wszystkich ludzi i stworzeń, realnego Nieba na Ziemi, na bazie demokratyczno-ekologiczno-efektywnego socjalizmu non-profit, z wzorcową budową w Polsce 4-ech bajecznych, 50-milionowych, Harmonijnych Miast Pierścieniowych (HMP), z jednakowymi dla wszystkich dorosłych mieszkaniami własnościowymi o powierzchni użytkowej 100 mkw, nabywanymi na nieoprocentowany kredyt, spłacany po 100 zł/mies. nawet przez 200 lat, z bajeczną, darmową bazą owocowo-rekreacyjną wewnątrz HMP. o średnicy 200 km.

Zmiany klimatyczne, to proces ciągły. Tylko, że raz przyśpieszają, innym razem tempo zmian maleje. Ostatnio mamy zwiększoną dynamikę aury.

Te, te, te! Będzie susza nie będzie harmonijnych owoców. Co będziesz jadł???

2 polubienia

jak to co bedzie jadl? ogryzie sie do kosci i zjedzone zwymiotuje

Hmmm, na wszelki wypadek R.I.P… Ale kto będzie nas prowadził? (i ludzkość całą???) :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face:

Harmonijnym wystarczy łyk wody, 3 jagody, jak mawiał św. Franciszek z Asyżu.

Wody nie będzie (nie mówiąc o jagodach…)

Ktorym Ty akurat nie jesteś.

Powiedz mi jedno. Po .uj chcesz budować 4 50 milionowe miasta w 37 milionowym kraju? to się mija z celem przy ujemnym przyroście.

Jedno z takich miast przeznaczę na mieszkania dla Polaków, a drugie przeznaczę na hotele turystyczne zarządzane przez Polaków, przynajmniej po 1-2 mieszkania hotelowe zarządzane przez każdego dorosłego Polaka i Polkę. A dwa pozostałe bajeczne 50-milionowe HMP przeznaczę na najpilniejsze potrzeby ludzkości.

Ale co ci turyści mają zwiedzać?

Bajeczność i genialność HMP, jakich nie ma nigdzie na Ziemi, nawet w najbogatszych państwach.

a środki odurzające są w cenie?

Nie będzie takiej potrzeby, bo odurzały będą bajeczność i genialność HMP.

AA rozumiem z wentylacji będzie jakiś gaz uwalniany?