Czy to prawda, że w kolejce do popalenia nieharmonijnej, patologicznej ludzkości,

czekają zasadnicze zmiany klimatyczne, z odpowiednimi suszami już w tym roku?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Wg mnie, mam najlepszą wizję uczynienia dla wszystkich ludzi i stworzeń, realnego Nieba na Ziemi, na bazie demokratyczno-ekologiczno-efektywnego socjalizmu non-profit, z wzorcową budową w Polsce 4-ech bajecznych, 50-milionowych, Harmonijnych Miast Pierścieniowych (HMP), z jednakowymi dla wszystkich dorosłych mieszkaniami własnościowymi o powierzchni użytkowej 100 mkw, nabywanymi na nieoprocentowany kredyt, spłacany po 100 zł/mies. nawet przez 200 lat, z bajeczną, darmową bazą owocowo-rekreacyjną wewnątrz HMP. o średnicy 200 km.

Zmiany klimatyczne, to proces ciągły. Tylko, że raz przyśpieszają, innym razem tempo zmian maleje. Ostatnio mamy zwiększoną dynamikę aury.

2 polubienia

Te, te, te! Będzie susza nie będzie harmonijnych owoców. Co będziesz jadł???

2 polubienia

jak to co bedzie jadl? ogryzie sie do kosci i zjedzone zwymiotuje

2 polubienia

Hmmm, na wszelki wypadek R.I.P… Ale kto będzie nas prowadził? (i ludzkość całą???) :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face: :hot_face:

1 polubienie

Harmonijnym wystarczy łyk wody, 3 jagody, jak mawiał św. Franciszek z Asyżu.

1 polubienie

Wody nie będzie (nie mówiąc o jagodach…)

Ktorym Ty akurat nie jesteś.

2 polubienia

Powiedz mi jedno. Po .uj chcesz budować 4 50 milionowe miasta w 37 milionowym kraju? to się mija z celem przy ujemnym przyroście.

Jedno z takich miast przeznaczę na mieszkania dla Polaków, a drugie przeznaczę na hotele turystyczne zarządzane przez Polaków, przynajmniej po 1-2 mieszkania hotelowe zarządzane przez każdego dorosłego Polaka i Polkę. A dwa pozostałe bajeczne 50-milionowe HMP przeznaczę na najpilniejsze potrzeby ludzkości.

Ale co ci turyści mają zwiedzać?

Bajeczność i genialność HMP, jakich nie ma nigdzie na Ziemi, nawet w najbogatszych państwach.

a środki odurzające są w cenie?

2 polubienia

Nie będzie takiej potrzeby, bo odurzały będą bajeczność i genialność HMP.

AA rozumiem z wentylacji będzie jakiś gaz uwalniany?

1 polubienie