Czy trzeba na Fejsie nagrywac filmik selfie?

Czy jest to zgodne z prawem?

Ponoć trzeba by zweryfikować konto

1 polubienie

:pensive_face: kazdego tak zmuszaja?

Ostatnio chciałem se założyć nowe konto by besztać ludzi w komentarzach ale zrezygnowałem bo chcieli zdjęcia

2 polubienia

Mnie wyrzucili z niego. Rany…co zrobilam, ze mnie wyrzucili nie wiem :confused: I filmoselfie nie pomoglo. Co to za mafia jakas? To jakies elitarne miejsce ten FB?

To jest po to by chronić nieletnich

1 polubienie

Juz uchronili przede mna. pensive_face

1 polubienie

Mnie też tak chcieli załatwić cwaniaki.Zdjęcie albo filmik,dawniej podobno skan dowodu.
Nowe konto założyłem podając zamiast adresu mailowego nr telefonu i nie było problemów.Oni mają teczki na każdego i wiedzą,że z danego adresu mamy już konto.Myślę,że wystarczy numer tel. lub założyć byle gdzie nowy adres e-mailowy i nie zechcą już zdjęć.Trzeba próbować!

1 polubienie

Gdzie zaczyna się usa tam kończy się prawo :rofl:

sprobowalam na nowy adres i i tak blokuje.

Spróbuj z czejegoś kompa czy fona,żeby było inne IP(i modem,routera inny jeżeli używasz).Jak to nie pomoże to już chyba nic.

filmik nie pomogl wtedy…laski bez, nie bede marnowac czasu na czcze dyskusje, zeby mnie blokowali.

1 polubienie

Nie wiem o czym mówicie, ja niczego takiego nie dostałem.
Może to wyłudzacze podszywają sie pod FB?

3 polubienia

Na Fb takie odloty mają co jakiś czas a później im przechodzi.Pewnie za miesiąc już nie będą szaleć.

2 polubienia

Moze napisalam cos niepolitycznego i ktos na mnie doniosl zlosliwie :pensive_face:

O, to ja za moje wpisy powinienem juz wisieć :slight_smile:

2 polubienia

Moze miales krztyne instynktu samozachowczego i nie epatowales tak swoimi pogladami jak ja :thinking:

1 polubienie

Ja takze - pierwsze słyszę i widze cos takiego

2 polubienia

Bylam za bardzo szczera :frowning: i dzieki temu nie mam jak marnowac tam juz czasu … :thinking:
„Jak one się na te studia dostały, jak one tak ciężko myślą!”
:frowning: z tym mam problem, ale nic to, bede marnowac czas tutaj :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Raczej nie..Ja nic nie pisałem i usunęli mi konto.Tam cuda niewidy się dzieją…
Ja raz doniosłem ale znalazłem faszystów.To mi odpisali,że nie widzą w tym nic zdrożnego.Już nie donoszę,bo to kojarzy mi się z dawnymi czasam..no ale raz musiałem bo miałem dobre intencje..i nic.Teraz siedzę cicho i się zastanawiam,kiedy się do mnie doczepią.

2 polubienia