No to co, ze abdykowal? Do emerytury sobie dorobił, a teraz zajmie sie ulubionym: praca zdalna.
I nowy program “Wesoly PiSautobus” będzie promował. W zaprzęgu, z braku benzyny i gazu, Kurski z Ziobrą, a jako woźnica ojdyr Rydzyk.
Melodyjka juz jest.
Sorry taki mamy klimat. U mnie pogoda spacerowa. Sporo ciemnych chmur, wiatr i 18 st.
W lecie Lecie leciwemu latororośl latała
.lata mi to.
Latami na to czekałem…
I lata całe przeleciały.
Letnie piwo będziesz pić?
Cooo…? A nigdy w życiu…!!!
Zwlaszcza latem
Zbliża się wieczór, a więc Noc Kupały. Czy ktoś z Was wybiera się do lasu szukać kwiatu paporoci? Tylko dzisiejszej nocy można go znaleźć.
Gdzie ja tu las znajde? Nie mowiac juz o paprociach?
A impreza u mnie na swieteg Jana. 24 czerwca. Ogien i pioruny. I do tego wolne…
Te wszystkie przepiekne rzezby ida niestety z dymem. A od ubieglej soboty Alicante nie spi …
Noc świętojasńska o której piszesz, to coś innego niż noc Kupały. Noc świętojańska jest wprowadzona przez kościół, żeby zagłuszyć piękną pogańską noc przesilenia letniego i nie jest związana z bogiem miłości (Kupałą), tylko z Janem Chrzcicielem. To są dwa zupełnie różne święta
To ja wiem. Święto zagrabione.
Tym niemniej tu nie ma niczego co by las i paprocie przypominalo…
Wiec na bezrybiu i osmiorrnica ryba
Ten pył jest i u nas!
Przecież jezdem psychiczna!!!
Wreszcie…
Bardzo przyjemny chlodek był. I mocno wiało. To dziś o 11.14 wiosna odlatywala za morze. Widziałam. Jutro juz bedzie ciepło, jak lato się rozpakuje.
Wszyscy są tylko nie wszyscy zostali jeszcze zdiagnozowani…
Medycyna poczyniła poza tym takie postępy, że nie ma już żadnego zdrowego człowieka …nie wiem co to za różnica, czy chory psychicznie czy fizycznie. Ludzie to się i raka wstydzą, bo ludzie so wredni
Albo diagnoza niewlasciwa?