Nie. To oni traxa do xiebie szacunek za pis… mozemy stworzyc wlasny team jak chxesz
Myślałam, ze jest inteligentniejszy. Cóż, może to już starość?
Od dawna go dla mnie nie miałeś.
To jest on ? Chyba sie pogubilam xd
Ona. Birbant się pogubił
To lepiej tylko obserwuj.
Ciekawosc swiata nie tylko kota zabila @GumowaFoka
PEWNA OSOBA PO RAZ KOLEJNY CHCE SIĘ TU ZABAWIĆ. OD SAMEGO POCZĄTKU. PODEJRZEWAŁEM PROWOKACJĘ, ALE CHCIAŁEM SIĘ UPEWNIĆ I UPEWNIŁEM SIĘ.
Domyślam się, kto stoi za nickem sien85, ale pewności nie mam, więc nie mogę podać.
Kto chce się dalej w to bawić, niech się bawi na własną odpowiedzialność, mnie to już znudziło.
Podaj ten nick
Dobra zasada – nie ciągnąć dyskusji z trollem, jemu tylko na tym zależy. Dlatego wrzuca prowokujące tezy
Nie jestem trollem, Bingola. Chyba, ze dla Ciebie troll, to każda osoba, która ośmiela się mieć inne zdanie, niż reszta/myśleć samodzielnie. Według takich kryteriów jestem trollem 100%. Tylko wtedy radzę zastanowić się nad sobą, bo ludzie takiego pokroju z jednej strony uskarżają się na ,zamordyzm’’ i ,brak tolerancji’', z drugiej strony za grosz nie tolerując odmiennego zdania i dla własnego poczucia ładu szufladkują je np. pod etykietką troll… Ech, jakie lewackie te etykietki. Aż obrzydzenie bierze!
Innym charakterystycznym zjawiskiem jest przypisywanie osobie, z którą trudno się rozmawia, bo odpowiada merytorycznie, że na pewno musi być facetem- do tego patrz wyżej- trollem:-) I tu obnaża się cały szowinizm, tych rzekomych obrońców praw kobiet Sama padłam ofiarą tego zjawiska, już nie pierwszy, zresztą raz:-)
Ja mysle ze jesteś Kaśką. I w sumie co mnie to obchodzi
W sumie to jestem Dorota, ale przypomniałam sobie mój stary login. Choć od tamtych czasów sporo się u mnie zmieniło
Doroty nie kojarzę.
Bo miałam skrzyżowanie Izabelli ze schizofrenią;-) Nie nie choruję na tę, ani żadną inną chorobę psychiczną, ale jestem też kinomanką. Przynajmniej kiedyś byłam i pozazdrościłam pewnemu użytkownikowi nicku ‘‘schizofrenik XXwieku’’ Mną też targają sprzeczności i wątpliwości, jak chyba kazdą inteligentną osobą(?), stąd taki nich;-)
Schiza czy jakos tak
Schizabella;-) Miałam nawet dodane własne zdjęcie;-)
Za moich czasów były takie postacie jak Gusia(czy Gucia) zawsze dodawała jakieś przepisy, Pittbul, Szczery do bulu, się nazywał Znafca. Była też Czarna Zołza, a z tych co są Okonek, Birbant(smutne co się stało z tym człowiekiem;-(), oczywiscie Bingola i Antykwa. Ciekawe, ze można sobie przypomnieć takie rzeczy, jak się pogrzebie w pamięci.
Nie kojarzę.
Nic dziwnego. Byłam tu krótko i dawno temu.