No właśnie. Ona się stacza.
Bo efka sobie sam poszukać nie potrafi, pffff
Efce podaj kawa na ława…
No to jest krewniak fiddlersów. Ale moim zdaniem kapkę gorszy.
Ta jedna piosenka wpadła mi bardzo w ucho.
No to co mi podacie do słuchania?
Czym chcecie powalić na kolana?
Aż po grób Przemyk, słuchałam non stop…
Strzał chybiony
Ale ta nuta nie miała Ci zgiąć kolan… są od tego inne
Lepsze, ale to nadal nie to.
@humoreska, Przemyk nie należy do moich ulubionych wykonawców.
No właśnie, dlatego powalać innych na kolana jest szalenie ciężko.Z muzyką to jak z perfumami… na chybił trafił.
Czy ja wiem?
Moim zdaniem trudne to nie jest.
Poważne traktowanie polega na tym, że temu komuś będzie zależało na kontakcie z Tobą, będzie starał się zagadywać, będzie starał się zrobić dobre wrażenie, a jednocześnie będzie uważał z prymitywnymi wulgarnymi albo seksistowskimi odzywkami.
A jeśli nawet zacznie dwuznaczne rozmowy, to dużo zależy od Ciebie jak inteligentnie to rozegrasz. Samo unikanie jeszcze o niczym nie świadczy. Można wykazać się poczuciem humoru, można tak pokierować rozmową, że będzie się toczyła tak jak Ty chcesz albo da Wam sporo radości, bo oboje odkryjecie, że fajnie Wam się gada.
Dobra rada, i słuszna uwaga @Ajko.
Faceci też szukają swojego “ideału”, lubią podpuścić żeby sprawdzić jak dziewczyna z tego wybrnie.
Ja nigdy nie poznałam nikogo w autobusie, a jak ktoś zagadywał w miejscu publicznym to facio z 20 lat starszy albo jakiś czarnoskóry albo muzułmanin.
dlaczego ludzie muszą siebie tak testować? po co te gry?
Wiem… To co napisałaś w pierwszym zdaniu właśnie się rzadko zdarza na portalach ale szczerze? Gorsi są tacy co tak nie piszą a potem wychodzą z nich chamy.
Żeby zaoszczędzić sobie czasu, pieniędzy, rozczarowań itd.