Czy w sejmie powinny być wystawy światopoglądowe?

Dziś. To była wystawa LGBT.

3 polubienia

Braun powinien od wielu miesięcy siedzieć w psychiatryku. Mimo że popieram go w poglądach to jednak metod jego nie uważam.

4 polubienia

@Devil to jak zapoda temat polityczny to jakby Braun granatem walnal w forum :roll_eyes: Ma @Devil wyczucie, zebysmy nie posneli za wczesnie. A wieczorem znow mi sie pitun, jarek i donek rebeliant wyswietli na fotkach. Dzieci strasza czarownica a mi przed snem net wrzuca takie foty.

1 polubienie

Bezsenna?

Powinny czy nie? Osobiscie uwazam, że budynek Sejmu to nie galeria sztuki ( podobnego zdania jestem w przypadku Parlamentu Europejskiego)
Ale jak juz mamy kaplicę, knajpe z wyszynkiem to i jakas salka poglądowo ideologiczna? Roznicy w tym cyrku nie robi. Tylko dla kogo ta wystawa? Dobra, uznajmy, ze każda grupa ma prawo do manifstacji swojej religii czy pogladow. Okresowo i przy zachowaniu minimum kultury.
A Braun? To go jeszcze nie wsadzili za niszczenie cudzego mienia?
A może lepiej nie? Wsadzisz małpę to jeszcze gotowy się z pajaca w meczennika zamienić…
A kto tam zagląda? Wiecej szumu robia newsolapy, w koncu sezon ogórkowy?

4 polubienia

Wariat wplywowy od nieustawionego rozni sie tym, ze tego pierwszego nie wsadzaja… Ja nawet sobie pomyslalam, ze to, ze dzialy rekrutacji nie odpowiadaja kandydatom na CV to ma tez takie uzasadnienie, ze ktos by tam w rozczarowaniu mogl wparowac z jakims kastetem a tak kupuja sobie czas. :thinking: A ja sie ciesze, ze nie cala sciana na klatce ma odpadajace platy, bo tak moglam sobie zrobic fotke Ala-starabiurwa.

A czemu, gościu ma jaja, i robi to w co wierzy.

Czy robi to, bo wierzy, że mu to przynosi popularność?

I czuje sie bezkarny?

3 polubienia

A ja go w poglądach nie popieram. Gdyby wcielano je w życie było by to wielką szkodą dla Polski.

3 polubienia

I dla jakosci piwa też…

1 polubienie

A to juz chyba doszlo do kuriozum na skale swiatowa?
Eurodepudowany dostal zakaz wstepu na teren rodzimego parlamentu?
Tego Bareja by nie wymyslil, nawet wspoerany przez Tyma i Laskowika?

1 polubienie

Akurat on to nie jest bezideowcem, wierzy w Boga, nienawidzi wszelkich perwersji i je otwarcie zwalcza. Na to trzeba sporo odwagi wynikającej z przekonań.

Pozwole sobie miec zdanie odrębne.
Chyba, ze wierzacy w Boga zioną miloscia do blozniego? :cat_face::cat_face::cat_face:

1 polubienie

A kto powiedział, że zieje ogniem do bliźniego, on zwalcza przepompowaną ideologię.

A za ideologia to nie stoja blizni?
Rozumiem, ze to jak nasz howy pomaranczowy dla odmiany kolega id zacoliowanego swiata twierdz, sa to przebrani reptilianid zakamuflowani w tęczowe mundurki?
Niestety, dopoki ktos mi nie udowodni, ze homo i koniety to maja byc jakies stworzenia specjalnego traktowania , a ni po prostu ludzie? To ani jedna strona ani druga mojej sympatii nie zdobedzie.
A juz zacowania polegajace na niszczeniu cudzej wlasnosci to wcale.
Wrzacajac do ostatniego "wystepu " Brauna? Dopracowany do ostatniego ruchu scenariusz.
W koncu to zawodowiec, reżyser. Aktor jednej roli?

1 polubienie

Grzegorz polega glownie na sobie napisal dzis pewien opiniotworczy portal. …i taki “gasnicowy” ma tyle elektoratu :frowning:

Konsekwencji w postępowaniu nie można mu odmówić … :sweat_smile:

1 polubienie

Hitler tez wierzył w to co robił

4 polubienia

Na ciamajdy nikt nie głosuje, tylko na kogoś, kto umie zrobić pokojową burdę.

Wystawa była ufundowana przez Brukselę, toż to tajemnica cudzej własności. Czyli kto chce niechcianą przez część społeczeństwa ideologię widzieć na swoim podwórku.