Sądząc po tym, że się nie dowiedziałem to trochę słabo …
@anon52897632 Podobno ok 30.000 testów na dobę łącznie w całej Polsce - w radio napomykali, ale nie ma pewności że są to dane prawdziwe…
to tyle co na przodzie
kasta
zerro walczy o likwidacje medykow, prawnikow, po drodze pewnie ksiegowych?
ksiegowi sa od tego, zeby ludzka zachlannnosc policzyc
Idąc tym tokiem myślenia zlikwidujmy polityków bo poradzimy sobie lepiej bez nich ?
Prace stracę?
I tak już odłożyli hehe W końcu Im się te pieniądze należały
Zlotem sie nie najedza
Q. . kwitnie
Strasznie to zabrzmiało …
EDIT: Polewajcie bo już nie mogę …
A potem się dziwią, że na nauczycieli uczniowie patrzą jak na wrogów i im nie ufają … Podejrzewam, że Ona jest albo polonistką, albo jakąś wuefistką … Ewentualnie katechetką …
Nie powiem … Bodajże (o ile się nie mylę) Pani Maria Nawrocka-Rolewska, wicedyrektorka szkoły podstawowej nr 380 w Warszawie niesamowicie Mnie pocieszyła …
Myślę, że mimika twarzy trzech osób za tą panią wiele mówią o tej wypowiedzi …
Pytanie "co autor miał na myśli … "
Widać lekceważenie w stylu włoskim dla nich nie straszne …
Gdybyśmy chociaż jeszcze roblili z 500 tysięcy testów tygodniowo jak Niemcy, ale My tak nie robimy …
My ponoć robimy około 30 tysięcy testów dziennie … Czyli 210 tysięcy tygodniowo … **(Zaznaczam, że podobno ...)**
Mój lekarz dziś do mnie:
9 września zglosi sie pani na wymaz. Na pewno będzie negatywny wiec 10tego na oddział
Tak że ten…
z wirusem walczymy na poziomie podstawowym
a piwo i wino , czy bimberek upedzony z dostepnych srodkow ?
I znowu zastanawiam się o co Ci chodzi
?
PS. Piwo to ja akurat pije bo od rana wk*rw**ny już jestem …
nikt nie bedzie Cie ganial za picie
izb wytrzezwien nie ma
a odrobina alkoholu dezynfekuje
w najgorszym przypadku zapiszesz sie do klubu AA czyli anonimowych alkoholikow
Łukaszenko stwierdził, że Białorusini mają pić wódkę i będzie dobrze (odnośnie koronawirusa …). Ja akurat piję bo Mnie sytuacja w tym chorym kraju przerasta …
Poza tym muszę coś nieprzyjemnego ogarnąć …
idz do diablaz tym sluzalcem
co do ogarniecia? trzymam kciuki i zrob to za mnie
Dla mnie to kolejny pokój w psychiatryku, gdzie lekarz premier z dyrem prezesem orzekają o sposobie leczenia każdej jednostki - od wstrząsów po pigułki na sraczkę
Wie ktoś ile wzięli pieniędzy na respiratory PiSiory ? Bo to, że One nie dojadą to już jest wielce prawdopodobne …
za lapowkarstwo i pranie pieniedzy to w wiekszosci cywilizowanych krajow idzie sie do wiezienia.
jak zlapia.
Może sam Kaczyński nie wierzy w epidemię … Albo robi wszystko, aby się dorobić w ten ostatni okres rządzenia (byle wytrzymać do wyborów parlamentarnych), a potem sajonara hmm