używacie czy tylko proszki, kapsułki, płyny?
Płyn do prania wystarczy dobrej jakości i nic więcej nie trzeba. Do tego pralkosuszarka.
Ja płyn
Jak mosisz sporo ubran z wlokien sztucznych, masz na podlodze wykladzine lub lakierowany parkiet? Plyn do plukania niezbędny, bo zamieniasz sie w butelkę lejdejska.
Perelek nie probowalam. Ale z reklam wynika, że to raczej zapachowe?
W reklamach wszystko jest fajne
Dlatego reklamom nie wierzę.
Choć czesto bywa, że w czasie kampanii produkt ma dobra jakość, a jak klient przywyknie do marki lub opakowania? Czyli jeleni ustrzelili? Jakość spada.
Wiesz co jest częste? dają próbki produktu które są fajne ale sam produkt już nie
To też. Na przynętę.
Marketing nie pozwoli tak szybko umrzeć dobrze sprzedawalnemu produktowi. Najpierw pojawia się np. proszek do prania, szeroko reklamowany, dobrej jakości, ludzie kupują, polecają innym, więc można pomanipulować z jego jakością, aby zysk był większy. Do proszku dosypuje się trochę wypełniaczy np. sproszkowane kopyta końskie (o takich słyszałam), ludzie od razu różnicy nie zauważą, więc po kilku miesiącach może dosypać więcej tych wypełniaczy. Jeśli podaż spada, to pojawia się “nowy” produkt, a właściwie, jeśli to był np OMO, to dodaje mu się przedrostek Nowe Omo (oczywiście już droższy, bo niby lepszy) ten sam, tylko bez wypełniaczy. Historia się powtarza, więc na rynek wchodzi Super OMO (znowu droższy) itd. A jelenie kupują.
Kapsułki.Czasem dodaje płyny.I tak od blisko 20 lat.I jestem bardzo zadowolony.
Ja juz proszkow od lat nie używam, zostalam przy plynach do prania, bo nie zawsze wstawiam caly wsad. A kapsułka na cały.