To zależy od stanu zdrowia fizycznego i psychicznego
Każdy powinien się czuć adekwatnie do wieku
Niestety zdecydowanie nie.
Czas plynie dla kazdego. Kwestia, zeby nie robic z siebie pajaca.
proces wewnetrznego, umyslowego starzenia sie?
Trochę zalezy od aktywnosci, w duzym stopniu od stanu organizmu, otoczenia ?
A w ogóle?
Taa, żeby młodość potrafiła a starość mogła?
Niekoniecznie harmonijnie… ![]()
![]()
Nasz @Devil czuje sie mlodszy, bo prawie nie spi. ![]()
A to nie mamy dwudziestego pierwszego wieku?
Coś mnie ominęło?
Witaj na forum . Ominela Cie zielona harmonijność.
Wiek to nie tylko liczby. Wiek, na przykład XV zapisujemy takze za pomocą liter. W tym wypadku mamy piętnasty wiek zapisany przy pomocy liter X i V. (10+5=15). To rzymski system zapisywania wieku stosowany i dziś.
Mogłes harmonik akurat na tych lekcjach nie być… Jakby to było niezrozumiałe, pytaj.
Tak naprawdę to pewnie sporo mnie ominęło .
Pozapominałam hasła i stary nick znudził mi się też.
Tym razem zupełnie samodzielnie i spontanicznie WITAM SZANOWNE TOWARZYSTWO!
Aaa…To już chyba “wiem kim jesteś” ![]()
Ciekaw jestem kiedy się posprzeczamy i,z jakiego powodu
![]()
Niemniej,fajnie!
Długo nie wytrzymałaś,mimo DEKLARACJI ![]()
Żartuję
Lubię jak pojawia się ktoś kto nagle i niespodziewanie,ma coć do powiedzenia.Nawet jeśli mi z nim/z nią niezbyt po drodze…
Teraz muszę uważać by nie wyszło seksistowsko…
![]()
![]()
![]()
Niczego nigdy nie deklarowałam
JA???Kiedy???
Ok.Być może Cię mylę z kimś…Nie mam pamięci do nicków…
prawdę powiedziawszy to już mój TRZECI nick na tym forum ,zapominam haseł i potem mam zabawę z wymyślaniem nowego .Ciekawe=może teraz skojarzysz? Wiem ,że zagadki to nie Twoja specjalność ,ale co tam .PRÓBUJ!
Nie mam pamięci do nicków…No za cholerę,nawet w przypadku niektórych postaci z którymi dużo gadałem…I nie mam bladego pojęcia od czego to zależy…Może dlatego lepiej pamiętam paru dawnych użytkowników bo jakoś bliżej mi było do nich…I bardzo się cieszę że od 2 lat,po długiej przerwie,mam znowu kontakt z jedną dziewczyną…Tym razem na fejsie.
Tak mi coś pasuje że to Ty wychodząc stąd i wracając,rzuciłaś kiedyś że lubisz czytać moje posty nawet wtedy gdy się nie zgadzasz…
Z drugiej strony…Tamta dziewczyna wypowiadając się,nie schodziła poniżej 10-12 zdań…
Nie wiem ![]()
Choć jest tu dużo sympatycznych pytań, to niewątpliwie to pytanie też należy do sympatyczniejszych
A ta młoda to nie zgubi tych spodni?