Tylko bez podpowiedzi od wujka Google
nie
Nie wiem kiedy jest dzień spódnicy, nie miałem pojęcia, że wymyślono takie święto. Ale historycznie, to można powiedzieć, że już w epoce jaskiniowej noszono spódnice ze zwierzęcych skór, kobiety i mężczyźni. Tak mówią, między innymi rysunki naskalne.
Kiedy nastały cywilizacje, to w niektórych ich epokach, kobiety nosiły spódnice, ale moja wiedza w tym temacie jest mierna.
Ciekawe, czy Szkoci też świętują?
@birbant
Obawiam się, że Szkoci nie świętują, bo to święto wymyślone przez znaną polską firmę pończoszniczą
Typowy PR-owy zabieg, żeby móc pokazać i zareklamować swoje produkty przy okazji “niewinnego” święta
nie
Nie wiem. Kalbi podaje, ze dzis dzien bielizny i dzien ostrygi.
Ale jak znam zycie tu wieksze szanse na swietowanie ma Miedzynarodowy Dzien Piwa i Piwowara ustanwiony w 2007 na wniosek Kanady. Choc pierwsze obchody byly czerwcu nastepnego roku
@birbant, nie wiem ile razy do roku obchodzi sie swieto piwa, ale oprocz dni poświęconych wiekszym lub miejszym mruczkom chyba jeden z najpopularniejszych powodow do swietowania?
Nie wiem. Nie noszę
Kobiety też coraz rzadziej
Dlaczego nie nosisz? Nie masz prostych nóg?
Włochate
Hmmm… nie wiem jak się je depiluje lub goli,bo akurat nogi mam od zawsze łyse, ale są na to specjalne sposoby: maszynki, kremy itp.
Nie dzięki. Chłop to ma być chłop
Sukienki do łask wrocily od paru lat.
No, skoro tak, to już milknę
Ja widzę mode na szerokie gacie u pań. Dramat.
Juz były.
I wracaja do łask
Jesli chodzi o fasony spodni to pomyslow jest sporo -
Od lat juz nie ma jednolitego wzorca mody, sa pewne trendy, ale już nie tak obowiazujace jak kiedys czyli niczym chinskie mundurki.
Nie podoba mi się
@Devil @okonek @joko
Odbiegacie trochę od tematu
Ale z drugiej strony podoba mi się, że wciągnęliście się tematy modowe
Jak macie jakieś pytania, które Was nurtują w tym chętnie pomogę i odpowiem
Kwestie odbiegania od tematu zostawilas otwarta
A i tak sie ciesz, ze zeszlo na modę a nie piwo, bo by sie dopiero sępow zlecialo
Słuszna uwaga
@Devil nie zgadzam się, że coraz rzadziej.
U mnie tendencja jest odwrotna i spodnie zakładam tylko sporadycznie