też waga kości, dźwigających to ciało? Po utracie wagi kości u kosmonautów, dłużej przebywających na orbicie, można domniemywać, że tak. Chcielibyście ważyć nie więcej, niż 20 kg? Ja bym bardzo chciał.
DSHN stworzyła nas, jak stworzyła i nie ma co z Nią dyskutować.
Wg mnie, wybraliśmy nienaturalny, błędny sposób odżywiania nie owocowego. Powinniśmy być gibbonami, albo innymi harmonijnymi małpami, choć być ptakami to chyba większa frajda. Gdyby nie było na Ziemi ludzi, wcale nie byłoby na niej chaosu ani wojen. Panowałaby HARMONIA, to więcej niż pewne. Nie mogę patrzeć oczami wyobraźni, na to moje ciało podskórne. Jeden wielki syf, kiła i mogiła. A teoretycznie całkiem łatwo powinno się dać stracić 3/4 zbędnego ciała.
Może by się trochę poprztykały ale od tego świat by się nie zawalił, nie byłoby takiego syfu, bezmyślności, spędzania połowy dnia w ławkach szkolnych, by uczyć się produkować czołgi, mordować harmonijne ryby, delfiny, żreć niezdrowo pomordowane krowy.
Moja waga jest prawidłowa. Ważyć powinno się słowa
Kosci najwyżej mogą ulec osteoporozie lub na skutek dzialania niektorych hormonow rozrastac sie w sposob niekontrolowany. No i zmiany rakowe jeszcze.
Co do tego nie ma wątpliwości A tu wiadomość dnia: Miesiąc miodowy spędzają na czyszczeniu toalet. “To lepsze niż Malediwy”
Autor: Joanna Zaremba • 1 godz. temu
ZiraaeL zaorał cię jednym filmem dając kolejny przykład jakiś ty “mundry” …
Nie wiem kim jest Joanna Zaremba.
Ja tez nie wiem. Zapewne kolejna pani znana z tego ze jest znana.
Internet prawdę powie - dziennikarka. Myślałam, że to jakaś celebrytka ze złotymi pomysłami na życie ale ona opisywała podróż poślubną jakiejś pary z UK.
autorka artykułu
Dziennik Arka: