No przecież Matka Boska i Pan Jezus byli Polakami.
@joko koleżanko, jak się dziś czujesz? Lepiej?
Jestem chyba już zdrowa, ale taka słaba, że chodząc ściany się trzymam
Dzięki za zainteresowanie
Minie. Trochę okładów ze swego chłopa przyśpieszy wyzdrowienie.
Tego sposobu nie znałam. Muszę wypróbować
Hehe! Ja tak z własnego doświadczenia.
@birbant Masz chłopa??
Aktualnie, ani chłopa, ani baby. Z tem, że ten pierwszy do niczego potrzebny mnie nie jest.
Oj, to Ty się nie znasz. Zapewniam Cię, że o wiele fajniej jest mieć chłopa niż babę
W tem zagadnieniu, jednakowoż, upierał się będę, że baba lepsza.
Po raz pierwszy chyba mamy różne zdania ale czymś się przecież trzeba różnic, co nie? I to nawet nie tylko zdaniem.
Że się tak wyrażę, są to różnice przypasowane do siebie.
Rozgryzłeś już tego drugiego ptaszka? Bo ja tak
Ależ paskudny offtop robicie!
Sorki
Koleżanko @joko proszę się nie przejmować jojczeniem Bingoli. Zapewniam, że u niego możemy rozrabiać, jak pijane zające w kapuście…
Nie rozgryzłem drugiego ptaszka.
A czy w ostatnich latach polski kler słuchał Watykanu?
Co do Adriana - traci ostatnio nerwy. Polexitu jeszcze nie będzie ale budżetu też nie. Księża będą musieli wychodki drewniane święcić. Na inne nie będzie hajsu.
@Devil to jest Polexit małymi kroczkami. Czy wiesz, że w tej chwili z takimi ustawami prawnymi NIE PRZYJĘLIBY nas do Unii? Wypowiedzi zarówno Dudy jak i jego mentora Kaczyńskiego są coraz bardziej konfrontacyjne i niczego dobrego nie zapowiadają. Czy 4 lata temu ktoś pomyślał że Prezydent będzie łamał konstytucję? Że rząd nie będzie respektował wyroków TK i sądów? Zamiast tego bredzili “nie straszcie PiSem!”
A teraz? Zobaczcie tę hołotę, która pis wysłał do parlamentu europejskiego, przecież to jest tragedia! Czegoś takiego nie było od czasów komuny!