No przecież Matka Boska i Pan Jezus byli Polakami.
@joko koleżanko, jak się dziś czujesz? Lepiej?
Jestem chyba już zdrowa, ale taka słaba, że chodząc ściany się trzymam ![]()
Dzięki za zainteresowanie ![]()
Minie. Trochę okładów ze swego chłopa przyśpieszy wyzdrowienie.
![]()
Tego sposobu nie znałam. Muszę wypróbować ![]()
Hehe! Ja tak z własnego doświadczenia. ![]()
@birbant Masz chłopa??
Aktualnie, ani chłopa, ani baby. Z tem, że ten pierwszy do niczego potrzebny mnie nie jest. ![]()
Oj, to Ty się nie znasz. Zapewniam Cię, że o wiele fajniej jest mieć chłopa niż babę ![]()
W tem zagadnieniu, jednakowoż, upierał się będę, że baba lepsza. ![]()
Po raz pierwszy chyba mamy różne zdania ale czymś się przecież trzeba różnic, co nie?
I to nawet nie tylko zdaniem. ![]()
Że się tak wyrażę, są to różnice przypasowane do siebie. ![]()
Rozgryzłeś już tego drugiego ptaszka? Bo ja tak ![]()
Ależ paskudny offtop robicie!
Sorki
![]()
Koleżanko @joko proszę się nie przejmować jojczeniem Bingoli. Zapewniam, że u niego możemy rozrabiać, jak pijane zające w kapuście… ![]()
Nie rozgryzłem drugiego ptaszka. ![]()
A czy w ostatnich latach polski kler słuchał Watykanu?
Co do Adriana - traci ostatnio nerwy. Polexitu jeszcze nie będzie ale budżetu też nie. Księża będą musieli wychodki drewniane święcić. Na inne nie będzie hajsu.
@Devil to jest Polexit małymi kroczkami. Czy wiesz, że w tej chwili z takimi ustawami prawnymi NIE PRZYJĘLIBY nas do Unii? Wypowiedzi zarówno Dudy jak i jego mentora Kaczyńskiego są coraz bardziej konfrontacyjne i niczego dobrego nie zapowiadają. Czy 4 lata temu ktoś pomyślał że Prezydent będzie łamał konstytucję? Że rząd nie będzie respektował wyroków TK i sądów? Zamiast tego bredzili “nie straszcie PiSem!”
A teraz? Zobaczcie tę hołotę, która pis wysłał do parlamentu europejskiego, przecież to jest tragedia! Czegoś takiego nie było od czasów komuny!