Czy wzorując się na Andrzeju Dudzie możemy śmiało powiedzieć, że

Trzymał poziom… Opozycja szczekala na niego ale on wypowiadał się w miarę na poziomie… Jeżeli już ja na to zareagowałem to znaczy że przesadzil… Może to też jakieś celowe działanie… Ale to może mu tylko zaszkodzić.

2 polubienia

Zaczynasz mądrze pisać.

1 polubienie

Nie obrażaj mnie… xd

2 polubienia

Z pewnością możemy powiedzieć, że Andrzej Duda nie zna dobrze języków obcych :sunglasses:

3 polubienia

Mnie to znasz…

6 polubień

Ale masz KOTA!!! :joy:

1 polubienie

@birbant A w ogóle jak się KOT miewa???

Coraz lepiej. Dziś od rana zaczyna go rozpierać i chce się bawić. Zaczepiał mnie, ale już dał spokój i przed chwila zasnął.

1 polubienie

Bo chyba jeszcze nie powinien skakać…

No i nie skacze, ale już stara się włazić tam, gdzie go nie potrzeba.

2 polubienia

Cos tam po angielsku nadaje, z niemieckiego tez sie pewnie podciagnal na jakas trojke przy zonie nauczycielce.
Narzucanie jezyka jako jedynego wlasciwego to cecha totalitaryzmu nacjonalistycznego z cechami populizmu.
Czyje to haslo to chyba kazdy wie
ein Volk, ein Reich, ein Führer.
Ale nazisci wyjatkiem nie byli. To samo twierdzili juz zwolenncy krolewskiej i carskiej wladzy absolutnej, komunisci, Mao wzorujacy sie na cesarzu Qin, i moznaby pod to podciagnac nawet starozytnych Rzymian w okresie rozkwitu cesarstwa. Faraonow pewnie tez, ale wyjdzie z tego radziecki podrecznik do historii mowiacy o feudalnym wyzysku chlopa egipskiego przez faraona.

3 polubienia

Dobrze, że humorek dopisuje!

Od rana żwawy się zrobił. Bardziej, niż wczoraj.

1 polubienie

Andrzej Duda potrafi biegle porozumiewać się po Rosyjsku Angielsku i komunikatywnie po niemiecku xd w przeciwieństwie do poprzednika :rofl:

Jak mu szwy zdejma to zacznie nadrabiac. Przygotuj sie na huragan.

2 polubienia

Już te jego ślepka niepokojąco bystre się zrobiły. Znam dobrze to spojrzenie.

2 polubienia

O Boże! Nie byłam “w temacie” i najpierw pomyślałam, że to Duda żwawy się zrobił! Mało z krzesła nie spadłam… :rofl: Ale to dobrze.

1 polubienie

Nie martw się, wytrzeźwiejesz :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

:rofl: Kiedyś pewnie tak :slightly_smiling_face:
Szczery, ja jestem prawie abstynentką, więc rozbawiłeś mnie całkiem nieźle :upside_down_face:

Dobra dobra, abstynentka, która musi się ściany trzymać, żeby chodzić. Bujać to my, ale nie nas :rofl: :rofl:

2 polubienia