Trzymał poziom… Opozycja szczekala na niego ale on wypowiadał się w miarę na poziomie… Jeżeli już ja na to zareagowałem to znaczy że przesadzil… Może to też jakieś celowe działanie… Ale to może mu tylko zaszkodzić.
Zaczynasz mądrze pisać.
Nie obrażaj mnie… xd
Z pewnością możemy powiedzieć, że Andrzej Duda nie zna dobrze języków obcych
Ale masz KOTA!!!
@birbant A w ogóle jak się KOT miewa???
Coraz lepiej. Dziś od rana zaczyna go rozpierać i chce się bawić. Zaczepiał mnie, ale już dał spokój i przed chwila zasnął.
Bo chyba jeszcze nie powinien skakać…
No i nie skacze, ale już stara się włazić tam, gdzie go nie potrzeba.
Cos tam po angielsku nadaje, z niemieckiego tez sie pewnie podciagnal na jakas trojke przy zonie nauczycielce.
Narzucanie jezyka jako jedynego wlasciwego to cecha totalitaryzmu nacjonalistycznego z cechami populizmu.
Czyje to haslo to chyba kazdy wie
ein Volk, ein Reich, ein Führer.
Ale nazisci wyjatkiem nie byli. To samo twierdzili juz zwolenncy krolewskiej i carskiej wladzy absolutnej, komunisci, Mao wzorujacy sie na cesarzu Qin, i moznaby pod to podciagnac nawet starozytnych Rzymian w okresie rozkwitu cesarstwa. Faraonow pewnie tez, ale wyjdzie z tego radziecki podrecznik do historii mowiacy o feudalnym wyzysku chlopa egipskiego przez faraona.
Dobrze, że humorek dopisuje!
Od rana żwawy się zrobił. Bardziej, niż wczoraj.
Andrzej Duda potrafi biegle porozumiewać się po Rosyjsku Angielsku i komunikatywnie po niemiecku xd w przeciwieństwie do poprzednika
Jak mu szwy zdejma to zacznie nadrabiac. Przygotuj sie na huragan.
Już te jego ślepka niepokojąco bystre się zrobiły. Znam dobrze to spojrzenie.
O Boże! Nie byłam “w temacie” i najpierw pomyślałam, że to Duda żwawy się zrobił! Mało z krzesła nie spadłam… Ale to dobrze.
Nie martw się, wytrzeźwiejesz
Kiedyś pewnie tak
Szczery, ja jestem prawie abstynentką, więc rozbawiłeś mnie całkiem nieźle
Dobra dobra, abstynentka, która musi się ściany trzymać, żeby chodzić. Bujać to my, ale nie nas