Jak bardzo ważne jest to dla ciebie? Może nawet próbujesz zasygnalizować w ten sposób innym, że cię stać? :0
Ani trochę
Nie.
Po dwóch dawnych uczestniczkach forum,wreszcie jakiś chłop ma talent do zadawania pytań! ![]()
Zawsze ważne było dla mnie,JAK się noszę.I był to zawsze JAKIŚ sygnał,kim jestem i nawet do kogo mi blisko.
Ale nigdy nie było to związane z metkami!
Wręcz przeciwnie! Są rzecz z którymi za żadne skarby nie chciałbym być kojarzony i nie chodzi tu bynajmniej o ceny.
Nie
Nie
Ooo, milutko.
Czołem Waszmości,czołem!!!
Trzymam kciuki ![]()
Nie, zależy mi na tym, aby chodzić w ciuchach wygodnych i przyzwoicie się prezentujących.
Nie zależy mi na markach, nie lubię też wydawać pieniędzy na ciuchy, bo dla mnie to są niechciane koszty, więc staram się kupować tak, abym dostał najlepszą jakość w stosunku do ceny, choćby był to dosłowny no-name.
Jeżeli mam wybór zapłacić 200zł lub 500zł za rzecz, która spełnia swoje zadanie w identyczny sposób i również została uszyta tanim kosztem w fabryce taniej siły roboczej, to na logikę lepiej jest kupić to za 200zł, bo w tej drugiej rzeczy płacisz dodatkowe 300zł za naszyty znaczek jakiejś tam marki, która czyni cię co najwyżej banerem reklamowym.
Ogólne 60zł za typową koszulkę to już grubo ponad wartość materiału i produkcji. Serio, skoro da się wyprodukować i sprzedać komplet koszulek w 100% z bawełny, które wychodzą max 30zł/sztuka, to ktoś definitywny jest dymany po kieszeni.
Dziękuję zatem! :0
Gdybym był nastolatkiem ,to pewnie zależałoby mi na drogich ciuchach aby rówieśnicy nie wyśmiewali się.A teraz ubieram się wygodnie,jak Leon Zowodowiec podobnie
tylko bez fikusa.
Nie, mnie wystarczają zwykłe ubrania.
W lqatach 70 stać mnie było na ciuchy z Pewexu więc nosiło się Rifle, Wranglery albo Lee.
Kolega @collins może Ci wyjasnić o co chodzi. ![]()