czy może podnieść poziom melaniny w skórze?
Nie wiem bo się nie opalam. To postarza i grozi czerniakiem
Nic z tych rzeczy.
Witamina D zastepuje tylko jedna funkcje opalania - wytwarzanie tej witaminy samoistnie przez organizm. Przedawkowac ja lykajac bez kontroli lekarza jest bardzo latwo, a skutki bywaja nieprzyjemne. Brak tej witaminy tez. Znalezienie zlotego srodka to obserwowanie wlasnego organizmu bez wpadania w hipochondrię.
Nie nie ma wplywu na kolor skory.
Jak chcesz żółknąć w odcieniu brązowawym to sok z marchwi pij.
I inne produkty z karotenem.
D3 to nie wiem. Podobno pomaga Beta-Karoten w tabletkach.
A na odbarwienia skórne działa witamina D3?
Tez nie.
Sa leki na to, mozna stosowac zabiegi kosmetyczno medyczne. Domowym sposoben jest sok z cytryny z ubitym bialkiem. A do rak i stop mieszanka tego soku z gliceryna na noc (spac trzeba w rekawiczkach lub skarpetkach)
Ja zjadlem duzo marchewki i kolega sie pytal co sie taki czerwony zrobilem.
Przypadek? Nie sondze
A ten sok to się pije czy smaruje tym te odbarwienia czy można jedno i drugie?
Marchewkowy sie pije.
A cytrynowy miesza z bialkiem lub gliceryna i na skórę
Czerwony czy pozolkles?
Ale to trzeba paru miesiecy systematycznie za królika robic, xeby efekt byl naprawdę widoczny.
Szklanka soku z marchwi codziennie przez dwa tygodnie i skora zmienia kolor.Najpierw stopy i dlonie ( wewnatrz). Potem reszta. Jesli jednak oczekuje sie czegos w rodzaju opalenizny, to nic z tego, kolor skory jest zupelnie inny niz opalenizna.
Konkretnie jaki?
Konkretnie żółto-pomaranczowy.
Pij alkohol. Zapewnia po dłuższym czasie ładny rumień na twarzy a po jeszcze dłuższym czasie eleganckie żółte białka oczne. Potem żółta niczym słońce Toskanii robi się buzia.
Hahahaha zapomniales o pulchnej twarzy w późniejszym stadium , fioletowej cerze i sztywności stawów,co sprawia ze wyglada sie jak nieśmiertelny cyborg,tudzież robocop.
Racja. Same zalety.
Działania niepożądane: marskość wątroby, rak żołądka, jelit, trzustki, niewydolność nerek, śmierć.
Zapomniales o popu(szczaniu) w gacie, wqrwianiu rodziny i otoczenia i innych zaletach
To nic
Można też często korzystać z solarium.
Seksowne pieprzyki się pojawiają dzięki temu. Można być jak Marilyn Monroe.
Takie leki są dostępne bez recepty znasz nazwy takich leków ciężko takie leki znaleźć na przebarwienia to jest tego cała masa ale na odbarwienia to trudno coś znaleźć