Czy znasz cytaty z filmów amerykańskich?

Mój wynik: 17/19 Doskonale!
@collins02 pobijesz, mam nadzieję?

4 polubienia

14|19

2 polubienia

Forrest Gump ma wiele mądrych cytatów.

2 polubienia

12/19 Nic się nie stało, tylko średnią tu nieco zaniżę …

Ale napisali, że znam się naprawdę dobrze :thinking:

3 polubienia

Tu @collins02 zgarnie skalp.

3 polubienia

Wyskoczyl mi wynik 180/190…I w ogóle jakis ruchomy byl ten quiz :roll_eyes:
Juz nie pamietam co to bylo pod pytaniem 18 ale nie skojarzyłem w ogóle.No i pytanie o kreskówke,z dużą dozą szcześcia…
Pobić pobiłem ale tez bylem pewien ze kompletu nie będzie.I tak dobrze ze nie bylo pytań o filmy"akcji" czy trzecioligowe tzw. komedie romantyczne.

3 polubienia

Też mi skakało. Nie pierwszy raz.

2 polubienia

Też miałam 110/190. Myślałam, że coś się pozajączkowało i dlatego nie napisałam :joy:

2 polubienia

Mi chyba po raz pierwszy…Nawet wylogowalo mnie po 2 pytaniu.To jednak zdarzalo mi sie juz wiele razy…

2 polubienia

Jak to wsteczne"cuś"zauważyłem,bylem na pytaniu chyba 10-11…I ciekawe co by sie stalo gdybym pozwolił sie kolorkowi"zwinąć"?
Od początku? :thinking:

1 polubienie

Mi po trzecim wróciło na stronę tytułową i musiałem zaczynać od nowa. Podobnie miałem, ale kilka razy pod rząd w niedawnym o dawnych pokrewieństwach, z tym że nie ja go rozwiązywałem, ale moi goście, którzy mnie wtedy odwiedzili. Każdy po kolei. I wtedy też skakało.

2 polubienia

To fakt, dobór filmów był “uczciwy”. Ja też nie zgadłem 17 i 18 pytania. Pozostałe albo były łatwe, albo dało sie wydedukować (np. ten o matce, czy dniu jutrzejszym)
To co, @collins02 , kiedy wstawiasz quiz o westernach?

1 polubienie

Cos sie psuje na tej stronie, coraz częsciej :frowning:

1 polubienie

Przecież to nie Twoja wina.

Fajny rebus przed chwilą ułożyłem. :yum:

1 polubienie

Zatrzymalem sie przy jednym bardzo oczywistym pytaniu,węsząc podstep.Ale inne odpowiedzi czasem pomagają :wink:
Ciągniue Cie do tych westernów…Ciekawe dlaczego tak nagle :innocent:
Ale ok.Postaram sie to zrobic w miare szybko.
Tylko…Nie bedzie chaly bo to mi bardzo bliskie.Moze wiec okazać sie trudne.

2 polubienia

Ja też (w międzyczasie) :slight_smile:

1 polubienie

Mnie zawsze ciągnęło do westernów. A teraz już czekam na Twego quizzza i na skalpa mam chęć. :+1: :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Teraz juz nie masz wyjścia @collins02 - siadaj do rzeźbienia! Na weekend dasz radę?

2 polubienia

A niech spróbuje teraz nie zrobić. Słowo się rzekło, kobyłka u płota. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 polubienia

Juz mam dwa pierwsze :innocent:

2 polubienia