Mój wynik: 17/19 Doskonale!
@collins02 pobijesz, mam nadzieję?
14|19
Forrest Gump ma wiele mądrych cytatów.
12/19 Nic się nie stało, tylko średnią tu nieco zaniżę …
Ale napisali, że znam się naprawdę dobrze ![]()
Tu @collins02 zgarnie skalp.
Wyskoczyl mi wynik 180/190…I w ogóle jakis ruchomy byl ten quiz ![]()
Juz nie pamietam co to bylo pod pytaniem 18 ale nie skojarzyłem w ogóle.No i pytanie o kreskówke,z dużą dozą szcześcia…
Pobić pobiłem ale tez bylem pewien ze kompletu nie będzie.I tak dobrze ze nie bylo pytań o filmy"akcji" czy trzecioligowe tzw. komedie romantyczne.
Też mi skakało. Nie pierwszy raz.
Też miałam 110/190. Myślałam, że coś się pozajączkowało i dlatego nie napisałam ![]()
Mi chyba po raz pierwszy…Nawet wylogowalo mnie po 2 pytaniu.To jednak zdarzalo mi sie juz wiele razy…
Jak to wsteczne"cuś"zauważyłem,bylem na pytaniu chyba 10-11…I ciekawe co by sie stalo gdybym pozwolił sie kolorkowi"zwinąć"?
Od początku? ![]()
Mi po trzecim wróciło na stronę tytułową i musiałem zaczynać od nowa. Podobnie miałem, ale kilka razy pod rząd w niedawnym o dawnych pokrewieństwach, z tym że nie ja go rozwiązywałem, ale moi goście, którzy mnie wtedy odwiedzili. Każdy po kolei. I wtedy też skakało.
To fakt, dobór filmów był “uczciwy”. Ja też nie zgadłem 17 i 18 pytania. Pozostałe albo były łatwe, albo dało sie wydedukować (np. ten o matce, czy dniu jutrzejszym)
To co, @collins02 , kiedy wstawiasz quiz o westernach?
Cos sie psuje na tej stronie, coraz częsciej ![]()
Przecież to nie Twoja wina.
Fajny rebus przed chwilą ułożyłem. ![]()
Zatrzymalem sie przy jednym bardzo oczywistym pytaniu,węsząc podstep.Ale inne odpowiedzi czasem pomagają ![]()
Ciągniue Cie do tych westernów…Ciekawe dlaczego tak nagle ![]()
Ale ok.Postaram sie to zrobic w miare szybko.
Tylko…Nie bedzie chaly bo to mi bardzo bliskie.Moze wiec okazać sie trudne.
Ja też (w międzyczasie) ![]()
Mnie zawsze ciągnęło do westernów. A teraz już czekam na Twego quizzza i na skalpa mam chęć.
![]()
Teraz juz nie masz wyjścia @collins02 - siadaj do rzeźbienia! Na weekend dasz radę?
A niech spróbuje teraz nie zrobić. Słowo się rzekło, kobyłka u płota. ![]()
Juz mam dwa pierwsze ![]()