Mój wynik: 17/19 Doskonale!
@collins02 pobijesz, mam nadzieję?
14|19
Forrest Gump ma wiele mądrych cytatów.
12/19 Nic się nie stało, tylko średnią tu nieco zaniżę …
Ale napisali, że znam się naprawdę dobrze
Tu @collins02 zgarnie skalp.
Wyskoczyl mi wynik 180/190…I w ogóle jakis ruchomy byl ten quiz
Juz nie pamietam co to bylo pod pytaniem 18 ale nie skojarzyłem w ogóle.No i pytanie o kreskówke,z dużą dozą szcześcia…
Pobić pobiłem ale tez bylem pewien ze kompletu nie będzie.I tak dobrze ze nie bylo pytań o filmy"akcji" czy trzecioligowe tzw. komedie romantyczne.
Też mi skakało. Nie pierwszy raz.
Też miałam 110/190. Myślałam, że coś się pozajączkowało i dlatego nie napisałam
Mi chyba po raz pierwszy…Nawet wylogowalo mnie po 2 pytaniu.To jednak zdarzalo mi sie juz wiele razy…
Jak to wsteczne"cuś"zauważyłem,bylem na pytaniu chyba 10-11…I ciekawe co by sie stalo gdybym pozwolił sie kolorkowi"zwinąć"?
Od początku?
Mi po trzecim wróciło na stronę tytułową i musiałem zaczynać od nowa. Podobnie miałem, ale kilka razy pod rząd w niedawnym o dawnych pokrewieństwach, z tym że nie ja go rozwiązywałem, ale moi goście, którzy mnie wtedy odwiedzili. Każdy po kolei. I wtedy też skakało.
To fakt, dobór filmów był “uczciwy”. Ja też nie zgadłem 17 i 18 pytania. Pozostałe albo były łatwe, albo dało sie wydedukować (np. ten o matce, czy dniu jutrzejszym)
To co, @collins02 , kiedy wstawiasz quiz o westernach?
Cos sie psuje na tej stronie, coraz częsciej
Przecież to nie Twoja wina.
Fajny rebus przed chwilą ułożyłem.
Zatrzymalem sie przy jednym bardzo oczywistym pytaniu,węsząc podstep.Ale inne odpowiedzi czasem pomagają
Ciągniue Cie do tych westernów…Ciekawe dlaczego tak nagle
Ale ok.Postaram sie to zrobic w miare szybko.
Tylko…Nie bedzie chaly bo to mi bardzo bliskie.Moze wiec okazać sie trudne.
Ja też (w międzyczasie)
Mnie zawsze ciągnęło do westernów. A teraz już czekam na Twego quizzza i na skalpa mam chęć.
Teraz juz nie masz wyjścia @collins02 - siadaj do rzeźbienia! Na weekend dasz radę?
A niech spróbuje teraz nie zrobić. Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
Juz mam dwa pierwsze