Czy życie jest piękne?

No walnij się jeden z drugim,jak mawiała moja wychowawczyni.,bez łeb…Jest czy nie jest?Ile w nim śmiechu a ile łez…

Na nowy rok,taka zadumka.Zamiast bredni ze świata wziętych

2 polubienia

Co Cie tak dzis noworocznie wzielo?
Styczeń juz “z gorki” leci.

Lepsze to chyba niż moje złości.Też noworoczne…
I to nie jest odpowiedz na moje pytanie :innocent:

2 polubienia

Zycie dzis nie jest piekne, pogoda paskudna, zimno i pada. Do tego sterta prasowania…

hehe…! Kolega zabija czas przed meczem Igi. A ja zaraz pod prysznic idę i jeszcze pranie do pralki się zarzuci, jutro córka przyjeżdża i od razu będzie piękniej. A jak jeszcze Iga wygra to już w ogóle. Piwko też jest. Niech żyje życie!

:yum: :+1: :yum: :+1:

2 polubienia

Tak mi kiedyś utkwiło…E la vita continua…I ten cudowny obraz-portret Virny Lisi

1 polubienie

Oczywiście ze jest piękne. Wiele zalezy od naszego nastawienia . Jak to sie mowi są w nas dwa wilki dobry i zły… jestes tym ktorego karmisz. Jesli bedziesz szukal zla w zyciu znajdziesz i bedziesz nim żył wtedy zycie piekne nie bedzie … bedzie ciągła walką. Ale jesli bedziesz szukal dobra i staral sie nim żyć wtedy życie bedzie piękne. :wink:

1 polubienie

Dzisiaj życie jest piękne, bo dziś pogoda jest słoneczna :sun_behind_small_cloud:

2 polubienia

Życie jedynie bywa piękne. Przeważają jednak zakręty, wzniesienia i upadki

Taaak…I tu się z panem zgadzam.Mimo iż często myślałem że moje zapatrywania byłyby w innych częściach naszego świata,zgoła odmienne

1 polubienie

Ale zimno dalej.
I oczywiscie po raz drugi kurier sprawe zawalił. No to juz klienta nie maja… a przesylki wroca do dostawcy.

No need to run and hide
No need to laugh and cry
It’s a wonderful, wonderful life.

1 polubienie

Ja mam jakiegos dola, nie wiem, moz mi sie do poniedzialku poprawi?
Ocieplenie ma przyjsc. I słoneczko wyjrzeć. :thermometer: :sun_with_face:
A ogolnie czas po Nowym Roku to u mnie marazm, kogo stac to wolne bierze, bo jednak swieta w strefie turystycznej to pracowite.
Prawie wszystko pozamukane, a w ta pogode to i na spacer sie nie chce.
Ale optymiska jestem, musi byc lepiej. Choć dzis jakiejs wesolej muzyczki nie udalo ni się znaleźć. A w TV co druga reklama to leki na przeziebienie…

1 polubienie

Blue Monday to termin określający rzekomo najbardziej depresyjny dzień w roku . Przypada on na trzeci poniedziałek stycznia. To właśnie w tym dniu we wszystkich mediach słyszymy o niebieskim poniedziałku.
W tym roku 3. poniedziałek stycznia przypada w poniedziałek :yum: 20.stycznia

.pożyjemy, zobaczymy.

Ponoc to oszustwo , majace za zadanie upchnac naiwnym towar, krory zostal po swietach?

A humor to moze mi sie jutro poprawi, bo dzis orworzyli moja zaprzyjazniona kafejkę gdzie maja tortillę z bocniakami robiona domowym sposobem, nie z kateringu. Wiec juro pewnie obiadu robic nie będę :cat:
Ogolnie tonacy brzytwy sie chwyta, ale czasem fajnie jest jak talerz pod nos podstawią.