Igrzyska bez igrzysk
Można?
Igrzyskami z dystansem.
To ja do takich Igrzysk z dystansem, nabieram dystansu…
Ufff jak mawial dzielny Winnetou
E tam. To tak jak PiS, bez prawa i sprawiedliwości
A tak na prawdę potrzebne są nam igrzyska? Sportowcy mogą zmienić zawód.
Uważasz, że jak Cię coś nie interesuje, to należy to zlikwidować? Ja tam nie domagam się likwidacji Netflixa i innych, choć w ogóle z tego nie korzystam.
Nie
Konkurencyjności i zabijana sie dla przyjemności innych?
Nie domagam się likwidacji . Ale jeśli mają być fikcją to?
zajechało Spartakusem
Nie będą fikcją. Tak jak kończący się turniej siatkarski w Lidze Narodów fikcją nie jest. Już dawno nie pamiętam, tak wspaniałych sportowych zmagań. I o takim poziomie umiejętności.
A chciałbyś bilety na siatkówkę?
Nie będę miał na to czasu w tym roku, ale w przyszłości, jak się ułoży, to czemu nie?
Bo ma się układy
Na jakie mecze?
Pracowałęm w Polkomtelu to sponsor. i zawsze mogę od kolegi dostać bilety.
A do jakiej drużyny siatkarskiej masz najbliżej. Chodzi mi o Ekstraligę? Na piłkę ręczną też mogę pójść chętnie.
Bydgoszcz. Prezes Janusz|Zacjewski znam osobiście.
Nie rozumiem co masz na myśli…
Do braku publiczności juz sie przyzwyczaiłem.Do wylewania dziecka z kąpielą,czego sie obawiam,nie i nie zamierzam.
A co mogą wymyślić akurat Japończycy to juz jest zagwozdka chwilowo nie na moją głowe.
Niemniej liczy sie sam sport.Wyczyn.I na tym sie skupiam.
Nie ma dla mnie nic piekniejszego,nawet jesli wpycha sie w to polityczne ekscesy lub co gorsza,polityczna poprawność.Nie spodziewam sie jednak aby lekkoatleci czy kolarze klękali przed kazdym biegiem/wyścigiem.
Transmisje będą. Dla miliardow ludzi niewiele się zmieni, bo i tak by nie pojechali
Raczej jak sie beda czuć zawodnicy bez stadionowego dopingu?