Zwykłe mydło i szampon do włosów.
Olejek zawsze tej samej firmy chyba juz z 10lat
Nie używam gąbek, to zbiorowisko bakterii , nie potrzebuję też się pienić, by czuć, że jestem umyta, więc nie zużywam za wiele mydła w płynie (czy też zwykłego), no i im mniej chemii, tym zdrowiej.
To samo jest z pastą, nie trzeba mieć jej na całej długości szczoteczki, by mieć dobrze umyte zęby…podobnie jak przy polerowaniu biżuterii
Przede wszystkim musi być woda, a dalej to już różnie
Ostatnio mydło z Alterry w kostce, czekam, czy mnie przesuszy, czy nie, co trzeci dzień szampon (aktualnie kończę Petal Fresh, potem chcę kupić szampon w kostce), przed szamponem maska, po szamponie odżywka (w różnych zestawach, trochę tego zostało z pójścia rok temu na większe włosomaniackie zakupy). Płyn do higieny intymnej facelle codziennie. W razie czego, mogę wszystko załatwić tym płynem-i jego właściwe przeznaczenie, i ciało, i głowę, i jeszcze twarz. Po prysznicu na skórę mus nawilżający (nacomi, zapach mango). Tak raz w tygodniu myję się pianką myjąco-peelingującą (też nacomi). Żadnych gąbek, myjek itp. nie używam. Straszne marnotrawstwo moim zdaniem, tak w ogóle.
nawyk wpisywania używanych marek został z grup kosmetycznych na fb i jest nie do wyplenienia
Zależy które, co do działania placebo, sztuka wybierania kosmetyków to umiejętność ogarnięcia po składzie, czy ma szansę zadziałać, czy ma być użyty tylko dla mojego dobrego samopoczucia
Ale opisana maseczka to jedna z najlepszych maseczek diy
A wszystkie naturalne środki do wybielania bazują na węglu, można też wybielać, po myciu zębów szorując szczoteczką z wysypanym na nią węglem.
Kobieta po prostu zna się na rzeczy
Ze słabymi finansami też można o siebie naprawdę nieźle zadbać, często lepiej, niż bezmyślnie kupując kosmetyki z jak najwyższej półki.
ja tez stosuje zele - aby obyc sie bez gabki uzywam dozownika - pompki.
pare kropli roztartych na dloniach wystarczy.
Radomira w opisie brakuje tylko jeszcze opisu przyrodzenia faceta
Rozumiem , że też wystarczy Ci…xxx centymetrów. Nadmiar jest zbędny
szczery…w sumie ognista woda też bakterie skutecznie…usuwa
vwra223…jak ty tego nie pomylisz…cieszę sie że jestem smokiem…jednym mydłem wszystko oblecę
O, polskie znaki nie zadziałał y?
Dozownik? Ja leje ile wlezie xd
Nie chcesz wiedzieć, jak wygląda moja pielęgnacja twarzy
dokładnie… wcale nie jest potrzebny. Smokom szczególnie.
A do twarz tylko woda xd