Eee. Samiec to bida
Wiaaaadomo
Ten rząd nienawidzi kobiet.
Kurde,jak widze takie tematy to sam nie wiem,w jakim ja jestem świecie…ZAWSZE sam wyrzucam śmieci,sam sprzątam kuchnię a leni po prostu NIENAWIDZĘ i nie toleruje w swojej bezpośredniej bliskości.A jesli nawet komuś sie"upiecze" to,jak to mówią,co ma wisieć,nie utonie"
O tym ze lenistwo widze dzisiaj jako chorobe szczyli,juz nie wspomne bo to obok tematu.
@collins02 - ja też!
No!
“I tego sie trzymaj!” [Gliniarz i prokurator]
Dobra @collins02 @Bingola a czasem Wam sie nie chce?
Ja nie potrzebuję domowej policji, zeby cos zrobic
Nie ma czegos takiego.Jak jest cos do zrobienia to sie ROBI. I to tyle w temacie.
Eee dwa dni wolnego nie zaszkodza
@collins02 Heh… bo to taki stereotyp, że kobiety lubią sprzątać i są ogólnie bardzo uporządkowane a mężczyźni nie koniecznie. (Jest pewnie część panów, którzy porządek uwielbiają ale do jego utrzymania zupełnie się nie przykładają…) Moje życie także nie pasuje do tego stereotypu. Zupełnie.
@okonek U mnie podobnie.
@collins02 To nie jest takie oczywiste że COŚ jest do zrobienia, tak w dużej mierze kwestia interpretacji.
Tiaa
To tylko teoretyzowanie ale ja mam zwyczaj sobie zycie ulatwiac.I jak cos jest do zrobienia to to robie.Jesli wybierasz inna droge to to jest Twoja decyzja i nic mi do tego