z 4. bloku czarnobylskiej elektrowni jądrowej, jesteś w stanie uznać, że tam w reaktorze jest uwięziona żywa osoba od czasu katastrofy w elektrowni w 1986 r.?
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
0 głosujących
z 4. bloku czarnobylskiej elektrowni jądrowej, jesteś w stanie uznać, że tam w reaktorze jest uwięziona żywa osoba od czasu katastrofy w elektrowni w 1986 r.?
0 głosujących
Zostawiam to bez komentarza.
Jutro jadę na wycieczkę pobiegac boso po Jowiszu …
To na Ziemi Ci miejsca mało do biegania?
Jogging po Jowiszu, to spory wysiłek dla organizmu, wymagający dużej ilościtlenu. Piłeś, nie pojedziesz, ale jak nie spalisz, też nie pojedziesz. Weźmiesz kilka butli z tlenem ze sobą, czy liczysz, że znajdziesz go na miejscu.
.i o trampkach nie zapomnij.
Adidaski mam i dresik na wypadek silnych wiatrów
Edit.
Siłą woli przestawie sie na oddychanie wodorem, amoniakiem z dodatkiem cyjanku
Silnych wiatrow🤔
Tam nie ma przypadków słabych wiatrów.
.ale pobiegać nie zaszkodzi.
Na Jowiszu byś sobie za bardzo nie pobiegała.
Bo to planeta gazowa
Jeśli jakimś cudem byś se po tym gazie dreptała, to byś ważyła prawie 2,4 razy więcej niż na Ziemi. No to ja na przykład bym se ponad 200kg ważył.
No to jak tu uprawiać jogging?
Innych przeszkód nie wymieniam, te dwie wystarczą
Ja to tak w kontekscie do tego biedaka zamknietego w czernobylskim reaktorze… Jak szaleć to szaleć
Ogolnie Jowisz z ziemskiego punktu widzenia jest jedną wielką anomalią.
Ostatnio gdzies doczytalam, ze ma trzy bieguny magnetyczne. A co do reszty? Wszelkiego rodzaju teorie o mniejszym lub wiekszym stopniu prawdopodobienstwa lubię, stworzenie spojnego modelu gdzie usuwasz pewne elementy uznawane za pewnik są świetną zabawa zamiast kolysanki przed snem.
Na poziomie mikroświatów czas (o ile istnieje), pewnie biegnie nieporównanie wolniej, więc ta osoba może tam przebywać w uwięzieniu np. dopiero godzinę, a zostanie uwolniona za minutę…
Bardzo wątpliwe że ktoś jest w reaktorze, choroba popromienna to żałosny widok / skóra z ciała odpada płatami skoro bezpieczne maksimum jest przekroczone o 4 000 razy /, i brak jedzenia po co !, Po napromieniowaniu żyje się krócej niż pomyśli co dalej
Urobiony jesteś. A Einstein mawiał, że wyobraźnia jest istotniejsza od wiedzy.
Wyobraźnia tak, ale głupota i ignorancja już nie.
Bieganie po Jowiszu jest tak samo możliwe, jak to przebywanie człowieka w reaktorze, więc koleżanka @okonek nie bez przyczyny napisała swój komentarz.
Ciekawe, czy koleżanka @elsie też tak uważa?
Oczywiście!
Serio? No to ta osoba musi mocno świecić.
Zdrowo odleciałeś z tym pytaniem
Ciekawe, czy wątpisz w prawdziwość relacji fizyka jądrowego, bo ja nie wątpię.
To Twoje “Oczywiście”, @elsie, dotyczy wypowiedzi Birbanta, czy mojego pytania głównego?