Dalibyście głowę, że miesiące nieharmonijnej,

a nawet barbarzyńskiej cywilizacji ludzkiej, nie są już policzone?

• Dał(a)bym
  • Nie dał(a)bym
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Dla tej czesci nieharmonijnie okupujacej Himalaje i zajmujacej tereny harmonijnym Yeti to pewnie tak.

1 polubienie

Kosmici płakać za nami nie będą. Nie pyknął ten eksperyment.

2 polubienia

Spokojnie, eksperyment sie jeszcze nie skonczyl. Wyeliminuja niepozadane osobniki i pojada cz tym koksem" dalej.

2 polubienia

Zalać wrzątkiem to terrarium.
Nową hodowlę zacząć czas.

1 polubienie

Yellowstone juz sie szykuje.
A jak to pojdzie to i na Pola Flagryjskie siegnie.
A takich kalder wulkanicznych na swiecie zdaje sie jest wiecej, nie liczac pacyficznego pierscienia ognia… Meteorytu nie trzeba.
No chyba na Syberie, bo to solidna bazaltowa wylewka.

1 polubienie

36 lat temu miała miejsce 100 razy gorsza tragedia, jak rozumiem, wtedy napisałabyś, ze nawet nie miesiące, ale dni mamy już policzone jako cywilizacja?

Ludzie coraz szybciej sobie grabią, co widać, słychać i czuć…

Ja tam na razie widze nie tyle grabie co grabarzy, covid zbiera zniwo.
Ale jak sie zachcialo dziadkom zabaw z wnusiami na Trzech Kroli (a uprzedzali, ze dzieciaki czesto sa nosicielani wirusa, ktory dziadkow zalatwi) to niestety szpitale i cmentarze sa obecnie pelne madrych inaczej.

A dałabyś głowę, że ten cały COVID-19, to nie jest jedna wielka ściema? Wszak na początku tej zmyślonej pandemii, to nawet WHO i Szumowski nabijali się z noszenia maseczek. Nie inaczej było z ogłupianiem społeczeństw zmyśloną świńską i ptasią grypą…

Wiesz, akurat zlodziej i etiopski cwaniaczek autorytetami dla mnie nie sa.

A wygląda, jakby byli…

W takim razie dlaczego Szumowski kazał nosić maseczki na ulicy i w zamkniętym pomieszczeniach?

Bo tak się zachowują szuje i kanalie…

Nawet tysiące lat temu.

I człowiek który zwie się władcą świata słucha takiego pajacyka jak Szumowski?

1 polubienie