Tego nie wiem. Nie pytałam, sprawdzać śmiałości nie mam.
Miłość czeka za rogiem
A co będzie jak zlezę i sprawdzę, a tam trzech za rogiem stoi.
Jak poznam, że to właśnie ten? Przecież nie powiem każdemu, że gumka już zbyteczna
raczej milosc czyha za rogiem.
Słuszna uwaga
Miłość jest przereklamowana.
Poza fizyczną
Tylko seks? A wsparcie emocjonalne? Poświęcenie?
Moja waży na pewno mało. W torebce mam tylko portfel,długopis,pomadkę i jak trzeba to telefon. Czasem chusteczki higieniczne.
A klucze?
Zależy która.
Mam te leciutkie ,letnie i wieczorowe,mam takie na wyjście do sklepu i mam bardziej reprezentacyjne.
Ogólnie trochę tych torebek nazbierałam…
Klucze od domu są używane raz na ruski rok, a klucze od auta no to wiadomo jak jadę autem i wysiadam z auta to klucze chowam do torebki,ale np jak jadę do pracy to klucze trzymam w przebieralni,bo torebka do pracy mi nie jest potrzebna,zostawiam ją w aucie.
to masz uczciwe otoczenie, ze torebke w aucie mozesz zostawic.
Myślisz, że te startowanie na przycisk gdy klucze są w kieszeni lub torebce, to wymyśliła kobieta?
A ja kiedyś czytałem, że jakiś facet dla żartu swojej kobiecie wsadził do torebki dwa duże kamienie. Zauważyła dopier po kilku dniach gdy zmieniała torebkę
Myślicie, że prawda, czy legenda miejska?
raczej legemda miejska. ja zauwazam jak nie wloze telefonu wychodzac, ze cos za lekko, a dopiero kamienie? chyba, zeby to byly brylanty w kolczykach
Jest i wsparcie i poświęcenie, i przyzwyczajenie, rutyna, tylko ta miłość jakby inna, a seks jednakowo smakuje
Oczywiście nie jest najważniejszy i obowiązkowy.
Bzdura, nic więcej.
Takie żarty sobie z nas robicie i tworzycie legendy o zawartosci naszych torebek.
Te biedniejsze ( jak ja) mają około 10 torebek, lubimy je zmieniać i dopasować to karoserii, trzeba więc często przekładać ten niby balast
Az policzyłam moje.
Po ostatniej czystce zostało 15 sztuk
Burżuj jestem?
Bogatsza niż ja
Nie mam sentymentu do rzeczy i nie lubię zbieractwa, ale jedna z moich torebek liczy sobie 36 wiosenek. Dostałam ją od braci na 18 urodziny.
Kupując torebki kieruję się dużą ilością przegródek i kieszonek.
Zniosę tylko kontrolowany bałagan.
Zawsze sa kosmetyczki jak nie ma przegródek