Z darmowych, to Ja znam tylko CDA.
Oglądałam na zalukaj całe lata, ale też już się zrobił płatny.
Na youtube masz rację, same starocia i kiepskiej jakości w przewadze.
Ale jeśli ktoś mnie tu przeczyta, to mam APEL ! (Eva wybaczysz?)
Szukam TEGO filmu, ale jest jeden warunek ( musi być z lektorem), bo to dla mojej Mamy )
I jeśli ktoś, coś, to baaaardzo będę wdzięczna za link kochani
Piekny film i pomimo nieco drastyczniejszej dramaturgii,postawilbym go na półce obok,“Co sie wydarzyło w Madison County?”
@Aszka_J
Wybaczę, jak flaszkę białego
Martini zobaczę
W dodatku zmienili player na “Automatyczne” ustawianie jakości. Ponieważ z za oceanu potrzebny jest VPN i IP address a Polski, to przepustowość jest mniejsza. Na skutek tego transmisje co chwila się zatrzymują. Nie można ręcznie obniżyć jakości. Zawsze im płaciłem za premium , ale już przestałem. Jeżeli myślą, że arogancją coś ze mną załatwią, to się mylą. Jest jeszcze player.pl , a tam jakość transmisji można dobrać ręcznie do prędkości łącza.
Jest jeszcze vod.tvp.pl , jak płacisz abonament to dużo jest za darmo.
Ale obsada. Nie widziałem tego filmu.
Bardzo dobre pytanie. Od czasu jak nas pozamykali w mieszkaniach w TV dosłownie nie ma co oglądać. Kiedyś to 3 filmy interesujące w jednym czasie puszczali a teraz dosłownie zero.
Jak tak dalej pójdzie to wyczytam wszystkie nieprzeczytane książki z domowych półek.
Co z pewnoscia nie jest zlym rozwiazaniem
Empik ma też promo na swój premium serwis - 60 dni za darmo.
Jestem na etapie poszukiwań i poznawania tych wszystkich stron, gdyby nie “domowy areszt” nie prosiłabym o pomoc
A płacić nie mam zamiaru, niby przez miesiąc można za free, wolę jednak nie sprawdzać.
Książek mam niewiele, nie lubię też czytać tych samym powtornie, z filmami mam podobnie.
Tu nawet nie o mnie chodzi, mnie ciężko usidlić przed telewizorem.
Ja wpadłem przypadkiem na serial Stulecie Winnych na TVP. Aż zdziwiłem się, że powstał w Kurwizji, bo pokazuje również takie strony polskiej historii, o których chcielibyśmy zapomnieć. Ale jest rewelacyjny. Prawie jak Dom.
Już sobie e-book kupiłem…
Samo czytanie książek to nie jest dobre rozwiązanie.
Widziałam zajawki w tv, gra tam jedna z moich ulubionych aktorek, Kinga Preis?
Tak, to ten.
Oglądałeś ?? Ja go szukam od wielu, wielu lat, kiedy Mami wspomniała, że jeszcze raz chciałaby go obejrzeć, ale… właśnie z lektorem, bo już tak biegła w czytaniu nie jest.
Wiem, że ten film leciał w PL całe wieki temu, kiedy nas jeszcze nawet na świecie nie było, zatem mniemam, że musiałeś gdzieś go wyhaczyć za naszą granicą
Ja Ci powiem, że go kiedyś w czeluściach netowych nawet znalazłam, ale po pierwsze był z napisami, a po drugie jakość tak fatalna, że po pierwszych minutach wyłączyłam go z premedytacją nie chcąc się katować.
Kurczę, nieba uchylę dla tego, który znajdzie ten film z lektorem
Ta dam !
Jaka szkoda, że osobiście wręczyć nie można …
Przecież ta flaszka jest pusta!
Mam ją oddać do skupu czy jak?
Leci teraz u nas kolejna część, ale celowo nie oglądam, bo od d…y strony nigdy filmów nie oglądam. A że niezły, to już po zwiastunie wiem .
Ewka, pustej bym Ci nie stawiała ! Pingle lepiej zdejmij, bo niedowidzisz