Darmowe strony z filmami

Znacie? Co mi polecicie?
Na Youtube jakieś takie starawe i jakość beznadziejna.

1 polubienie

Jakie filmy? Pełnometrażowe filmy od wielkich firm czy filmiki od zwykłych internautów?

2 polubienia

Filmy dla dorosłych?

2 polubienia

Zobacz na www legalna kultura

1 polubienie

Mogą być też od zwykłych internautów, nie jestem kinomanką, ake jak się nie ma co się lubi, oglądam często telewizję.

Nie, mogą być Smerfy i Epoka lodowcowa :rofl:

Zaraz sprawdzę, dziękuję.

Sprawdziłam, wiekszość płatne.
Osobiście znalazłam
vider.info
jakość filmów bardzo dobra, trzeba tylko robić powiększenie i długo się filmy ładują.

Ja Ci mogę podać tylko stronkę, gdzie są filmy w których śpiewa w tle wilga. Ale nie wiem, czy takie Cię interesują… Ale tam tylko około 100, pewnie maluśko :shushing_face:

2 polubienia

Dla mnie telewizja, to skoki, siatkówka , kabarety i dokument, filmy rzadko oglądam, jeszcze nie oswoiłam się z przerwami na reklamy.
Mam w telewizorze wbudowane przeglądarki, wszystkie płatne.

2 polubienia

Ameryki nie odkryję, ale wiodącym portalem z filmikami od zwykłych internautów jest YouTube.

1 polubienie

vider.info jest lepsze :wink:

1 polubienie

Pomijając wszelkie strony pirackie (chociaż na nich czasem, jak np. na cda są też legalne filmiki), to legalnie obejrzysz coś za darmo np. na ninatece. (ninateka.pl)
Ostatnio widziałam tam ciekawy dokument. :slight_smile:

1 polubienie

Przecież ja tego nie nagrywam i nie rozprowadzam, chcę tylko obejrzeć film lub dwa dziennie i po sprawie.
W normalnych warunkach mi to lotto :wink:

1 polubienie

Zapraszam do mnie na seanse. Mam około 1000 filmów na płytkach, do tego piwko lubi winko w gratisie + humor, który rzadko mnie opuszcza … :grin:

3 polubienia

Wybieram Twój nieustający humor, winko, a filmy wymień na bilet lotniczy dla mnie do Ciebie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie
1 polubienie

Filmy tam są płatne, wiem, bo mam taki telewizor
I2vktkqTURBXy82N2EzYTU2YWZkZjMyZDgxMjI4MGM0MmI5MGIxOTVlNC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Plus wyszukiwarka, gdzie chciałabym wklepać link do darmowych stron :stuck_out_tongue:

Zalukaj.cc
Ale to też nie całkiem darmowe… Nie ma całkiem darmowych…

1 polubienie

Są też darmowe wiem bo używam.

1 polubienie