Znacie? Co mi polecicie?
Na Youtube jakieś takie starawe i jakość beznadziejna.
Jakie filmy? Pełnometrażowe filmy od wielkich firm czy filmiki od zwykłych internautów?
Filmy dla dorosłych?
Zobacz na www legalna kultura
Mogą być też od zwykłych internautów, nie jestem kinomanką, ake jak się nie ma co się lubi, oglądam często telewizję.
Nie, mogą być Smerfy i Epoka lodowcowa
Zaraz sprawdzę, dziękuję.
Sprawdziłam, wiekszość płatne.
Osobiście znalazłam
vider.info
jakość filmów bardzo dobra, trzeba tylko robić powiększenie i długo się filmy ładują.
Ja Ci mogę podać tylko stronkę, gdzie są filmy w których śpiewa w tle wilga. Ale nie wiem, czy takie Cię interesują… Ale tam tylko około 100, pewnie maluśko
Dla mnie telewizja, to skoki, siatkówka , kabarety i dokument, filmy rzadko oglądam, jeszcze nie oswoiłam się z przerwami na reklamy.
Mam w telewizorze wbudowane przeglądarki, wszystkie płatne.
Ameryki nie odkryję, ale wiodącym portalem z filmikami od zwykłych internautów jest YouTube.
vider.info jest lepsze
Pomijając wszelkie strony pirackie (chociaż na nich czasem, jak np. na cda są też legalne filmiki), to legalnie obejrzysz coś za darmo np. na ninatece. (ninateka.pl)
Ostatnio widziałam tam ciekawy dokument.
Przecież ja tego nie nagrywam i nie rozprowadzam, chcę tylko obejrzeć film lub dwa dziennie i po sprawie.
W normalnych warunkach mi to lotto
Zapraszam do mnie na seanse. Mam około 1000 filmów na płytkach, do tego piwko lubi winko w gratisie + humor, który rzadko mnie opuszcza …
Wybieram Twój nieustający humor, winko, a filmy wymień na bilet lotniczy dla mnie do Ciebie
Filmy tam są płatne, wiem, bo mam taki telewizor
Plus wyszukiwarka, gdzie chciałabym wklepać link do darmowych stron
Zalukaj.cc
Ale to też nie całkiem darmowe… Nie ma całkiem darmowych…
Są też darmowe wiem bo używam.