O Kennym był temat na Pytamy.O Barce też był.
Ja nic z tego niestety nie pamiętam już
Pamiętam go. Często udzielał się w moich pytaniach w starym serwisie. Dyskutowaliśmy o najróżniejszych tematach. Z tego co zauważyłem kolejna strata wśród użytkowników… [*].
A wiesz moze co z Leone ?
Nikt nic nie wie,ale większości wydaje się że niestety Leon nie żyje.
Mialam przez jakis czas z nim kontakt na fb , ale w pewnym momencie nie odpisywal i tez postow nie bylo . Tez tak o tym pomyslalam …
Bardzo lubiłam Oskara… To był pierwszy użytkownik z jakim rozmawiałam na pytamy.pl.
Z tego co pamiętam wpis był @księżniczki. Jak mnie pamięć nie myli niby był to wypadek ale chyba nie wykluczali że…
Nie wiem w końcu jaka była oficjalna, ostateczna wersja a nie chcę przekłamywać faktów. Myślę że prawdy i tak się nigdy nie dowiemy. Pozostało mi słuchać muzyki, którą po sobie zostawił niezależnie czy odszedł z własnej woli czy znalazł się w złym miejscu i w nieodpowiednim czasie.
Kurdrgunda ( Adel) pisała ten post…
Tak,niby wypadek ale nie wykluczali zabójstwa.Ja czytałam o tym też w wiadomościach na wp bodajże.
To może pisały obydwie. I były dwa posty.
Pamiętam go. Miał takiego niedźwiedzia w avatarze, Przykro.
[`]
Ja jeszcze żyję!
Nawet nie wiesz ile to sprawia mi radości Tak trzymaj!
A Ty trzymaj sie tutaj jak najczesciej!
Marka dobrze kojarzę, niestety z nim akurat nie miałem okazji pogadać, przynajmniej nie pamiętam takich rozmów.
Ogromna szkoda …
Mimo, że nie znałem, zrobiło mi się bardzo przykro.
Nie jestem pewna czy Mark to nie był Mar ze starego Pytamy.pl?
Pamiętacie Mara?
Adell publikowała parę lat temu post potem księżniczka specjalnie wróciła by to ogłosić w sensie że Kenny nie żyje to był chyba 2015 rok
Chyba chodzi o mark3 miał avatar podobny do birbanta zdjęcie ryczącego niedźwiedzia
Możliwe. To ten sam Marek o którym tu mowa, że odszedł?
Nie wiem ale o ile wiem to były różne osoby a mark3 miał przez okres bytowania na portalu miał jeden nick i avatar raz skasował konto ale wrócił pod tym samym nickiem