Jedź do góry na sam początek pytania. Dopiero zobaczysz ten owal. Między napisami light - dark.
Prawy, górny róg ekranu.
Jedź do góry na sam początek pytania. Dopiero zobaczysz ten owal. Między napisami light - dark.
Prawy, górny róg ekranu.
Nasze grono maleje i to nie tylko wirtualnie ale niestety i realnie przy czym bezpowrotnie Niech spoczywają wszyscy którzy odeszli w tym roku z pytamy i nie tylko
Nie ma czegos takiego u mnie… moze dlatego ze na telefonie patrze? No trudno jakos to moze ogarne na dniach. Milej nocy , bo spac lece
Z telefonu klikasz w kolko z avkiem, potem wybierasz symbol glowki, ustawienia, konto, interfejs i motyw ustawiasz na dark.
dziękuję @okonek udalo się
Można się przyzwyczaić, funkcjonalność jest na prawde lepsza niż w starym pytamy. Np fotki można wrzucac tu bezpośrednio a nie w postaci linków
Też pamiętam
U mnie jest tylko !, lupa - szybkie wyszukiwanie, 3 poziome linie i awatar. Żadnego owala nie ma
W laptopie jest. Przynajmniej w moim.
Ha znalazłem w swoim profilu - ustawienia interfejs, nawet tekst sobie powiększyłem
. Warto być upartym i nie odpuszczać
To sprobuj tak jak opisalam na telefon.
Co ja bym zrobił bez ciebie i Okonka, też mam
Właśnie tak zrobiłem, dziękuję
Mark był z tego co pamiętam też z Bydgoszczy.
Dokładnie tak jak mówisz.
Jak się natura uprze to i mgła covidowa nie straszna.
A ja bym się cieszył, gdyby mi zagwarantowano jeszcze z 10 lat.
Dam ci radę. Nie daj się zrobić dziadem na emeryturze.
Nie rozumiem w jaki sposób mam dać się zrobić tym dziadem? Pobieram 3 emerytury.
Nie o to mnie chodzi. Masz coś robić i mieć cel.
Aa…, rozumiem. Jeszcze nie umarłem mentalnie, choć bardziej leniwy się zrobiłem. Zabieram się właśnie to tekstu na temat starożytnych Igrzysk Olimpijskich, ale teraz jestem w Polsce i czasu mam bardzo mało.
Dziś byłem w Wolińskim Parku Narodowym.