Dawno mnie tu nie było

Jedź do góry na sam początek pytania. Dopiero zobaczysz ten owal. Między napisami light - dark.

Prawy, górny róg ekranu.

2 polubienia

Nasze grono maleje i to nie tylko wirtualnie ale niestety i realnie przy czym bezpowrotnie Niech spoczywają wszyscy którzy odeszli w tym roku z pytamy i nie tylko

7 polubień

Nie ma czegos takiego u mnie… moze dlatego ze na telefonie patrze? :thinking: No trudno jakos to moze ogarne na dniach. Milej nocy , bo spac lece :slight_smile:

2 polubienia

Z telefonu klikasz w kolko z avkiem, potem wybierasz symbol glowki, ustawienia, konto, interfejs i motyw ustawiasz na dark.

2 polubienia

dziękuję @okonek :slight_smile: udalo się

4 polubienia

Można się przyzwyczaić, funkcjonalność jest na prawde lepsza niż w starym pytamy. Np fotki można wrzucac tu bezpośrednio a nie w postaci linków

2 polubienia

Też pamiętam :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

U mnie jest tylko !, lupa - szybkie wyszukiwanie, 3 poziome linie i awatar. Żadnego owala nie ma

W laptopie jest. Przynajmniej w moim.

1 polubienie

Ha znalazłem w swoim profilu - ustawienia :arrow_right:interfejs, nawet tekst sobie powiększyłem :+1:. Warto być upartym i nie odpuszczać

2 polubienia

To sprobuj tak jak opisalam na telefon.

1 polubienie

Co ja bym zrobił bez ciebie i Okonka, też mam

Właśnie tak zrobiłem, dziękuję

1 polubienie

Mark był z tego co pamiętam też z Bydgoszczy.

2 polubienia

Dokładnie tak jak mówisz.
Jak się natura uprze to i mgła covidowa nie straszna. :wink:

A ja bym się cieszył, gdyby mi zagwarantowano jeszcze z 10 lat.

4 polubienia

Dam ci radę. Nie daj się zrobić dziadem na emeryturze.

Nie rozumiem w jaki sposób mam dać się zrobić tym dziadem? Pobieram 3 emerytury.

2 polubienia

Nie o to mnie chodzi. Masz coś robić i mieć cel.

Aa…, rozumiem. Jeszcze nie umarłem mentalnie, choć bardziej leniwy się zrobiłem. Zabieram się właśnie to tekstu na temat starożytnych Igrzysk Olimpijskich, ale teraz jestem w Polsce i czasu mam bardzo mało.
Dziś byłem w Wolińskim Parku Narodowym.

2 polubienia